'Foto's opvolger HTC Incredible S komen uit'

Phonearena heeft afbeeldingen gekregen van de opvolger van de HTC Incredible S. Het toestel is voorzien van Android 4.0 en de nieuwe Sense 4-interface.

HTC Incredible 2

De bron weet niet hoe het toestel zal gaan heten. De kans is groot dat de telefoon een naamgeving zal krijgen met daarin Incredible, dit aangezien de achterkant van het toestel veel weg heeft van de design elementen van zijn voorganger. Wat opvalt is dat de telefoon beschikt over Beats Audio maar dat dit niet op de achterkant van de telefoon weergegeven wordt. Bij de HTC Sensation XE en de Xl is dit logo wel duidelijk aanwezig.

Uit de foto’s is verder op te maken dat het toestel een dualcore Qualcom-processor mee zal gaan krijgen die zijn werk op 1.2GHz zal gaan doen. Daarnaast zit er een 8-megapixelcamera in het toestel verwerkt die vermoedelijk op 1080p video’s zal kunnen opnemen. Verder is aan de voorkant een VGA-camera aanwezig. De telefoon draait op Android 4.0.1 momenteel, maar de kans is groot dat de definitieve variant op 4.0.3 zal gaan draaien. Ook de nieuwe HTC Sense 4.0 skin is weer op het toestel te vinden en de nieuwe design elementen zijn ook goed te zien van de vernieuwde interface.

De bron weet ook te melden dat er 1GB aan ram in het toestel zal gaan zitten en ook heeft HTC deze keer gekozen voor het Amoled-touchscreen van Samsung. Tot slot zijn ook de vier hardware-knoppen om het toestel terug te vinden. Dit is in lijn met eerdere berichten waarbij HTC de keuze heeft gemaakt om altijd hardware-knoppen voor Android op haar toestellen te laten zien, ook al is dat niet meer verplicht net Android 4.0.

Onduidelijk is nog wanneer we deze telefoon in het echt mogen aanschouwen. De kans is groot dat HTC het toestel eind deze maand tijdens het Mobile World Congress bekend zal gaan maken.

HTC Incredible 2

 

HTC Incredible 2

 

HTC Incredible 2

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters