'Foto's Sony Xperia Sirius tonen het zelfde design als de Xperia Z1'

Nieuwe uitgelekte foto’s van de aanstaande Sony Xperia Sirius laten zien dat Sony het design van haar nieuwe vlaggenschip amper heeft aangepast in vergelijking tot haar voorganger. De bezels rondom het scherm blijven dan ook onveranderd.

De nieuwe foto’s van de Sirius, die vermoedelijk de marketingnaam Xperia Z2 zal gaan krijgen, zijn gepubliceerd op een Japans forum. De foto’s laten de Xperia Sirius zien in het zwart en wit naast elkaar. Ook laten ze het aanstaande toestel zien naast de Xperia Z1 en de Xperia Z. Daarbij valt op dat de nieuwe Sirius net wat langer is dan zijn twee voorgangers. Dit zou komen doordat het scherm van de Xperia Sirius 5.2″ is en Sony er niet voor gekozen heeft om de bezels rondom het scherm, en met namen aan de bovenkant en aan de onderkant, te verkleinen. Het scherm van zijn twee voorgangers is 5″ groot.

Eerder gingen er nog geruchten dat het Sony gelukt was om de schermranden bij de opvolger van de Xperia Z1 nagenoeg helemaal te doen verdwijnen. Echter laten deze foto’s duidelijk zien dat dat niet het geval is en dat ook het ontwerp van de smartphone nagenoeg ongewijzigd is. De smartphone zal opnieuw van zowel aan de voorkant, als aan de achterkant voorzien zijn van Dragontrail glas.

De specificaties van de Sirius moeten er als volgt uit gaan zien. Een Qualcomm 800-processor zal zijn werk op 2.5Ghz gaan doen en dit in combinatie met 2GB aan ram. De smartphone zal voorzien zijn van de zelfde 20.7-megapixelcamera die deze keer in 4k video’s kan opnemen. Ook zal het geheugen uitbreidbaar zijn en dit alles zal draaien op Android 4.4 met een aangepaste interface van Sony. De smartphone zal opnieuw waterdicht zijn. Sony heeft een persconferentie belegd op 24 februari in Barcelona tijdens het Mobile World Congress. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

Sony Xperia Sirirus Z2 
Sony Xperia Sirirus Z2 
Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters