'Foto's Sony Xperia Sirius tonen het zelfde design als de Xperia Z1'

Nieuwe uitgelekte foto’s van de aanstaande Sony Xperia Sirius laten zien dat Sony het design van haar nieuwe vlaggenschip amper heeft aangepast in vergelijking tot haar voorganger. De bezels rondom het scherm blijven dan ook onveranderd.

De nieuwe foto’s van de Sirius, die vermoedelijk de marketingnaam Xperia Z2 zal gaan krijgen, zijn gepubliceerd op een Japans forum. De foto’s laten de Xperia Sirius zien in het zwart en wit naast elkaar. Ook laten ze het aanstaande toestel zien naast de Xperia Z1 en de Xperia Z. Daarbij valt op dat de nieuwe Sirius net wat langer is dan zijn twee voorgangers. Dit zou komen doordat het scherm van de Xperia Sirius 5.2″ is en Sony er niet voor gekozen heeft om de bezels rondom het scherm, en met namen aan de bovenkant en aan de onderkant, te verkleinen. Het scherm van zijn twee voorgangers is 5″ groot.

Eerder gingen er nog geruchten dat het Sony gelukt was om de schermranden bij de opvolger van de Xperia Z1 nagenoeg helemaal te doen verdwijnen. Echter laten deze foto’s duidelijk zien dat dat niet het geval is en dat ook het ontwerp van de smartphone nagenoeg ongewijzigd is. De smartphone zal opnieuw van zowel aan de voorkant, als aan de achterkant voorzien zijn van Dragontrail glas.

De specificaties van de Sirius moeten er als volgt uit gaan zien. Een Qualcomm 800-processor zal zijn werk op 2.5Ghz gaan doen en dit in combinatie met 2GB aan ram. De smartphone zal voorzien zijn van de zelfde 20.7-megapixelcamera die deze keer in 4k video’s kan opnemen. Ook zal het geheugen uitbreidbaar zijn en dit alles zal draaien op Android 4.4 met een aangepaste interface van Sony. De smartphone zal opnieuw waterdicht zijn. Sony heeft een persconferentie belegd op 24 februari in Barcelona tijdens het Mobile World Congress. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

Sony Xperia Sirirus Z2 
Sony Xperia Sirirus Z2 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters