Foto's Sony Yuga lekken uit op Zwitserse site

Foto’s van de Sony C6603 Yuga zijn uitgebreid gelekt via een Zwitserse Androidsite. De plaatjes laten een heel plat high-end toestel zien dat op Android Jelly Bean 4.1.1 loopt en uitmuntende specificaties bezit.

Foto's Sony Yuga

De telefoon is in zeven foto’s uitgebreid geportretteerd en op internet gezet. De plaatjes lijken echt te zijn; er is een werkend toestel op te zien.

Android Schweiz meldt erbij dat de Yuga een 1,5 Ghz quadcore processor krijgt, 2GB Ramgeheugen, een flinke 12 megapixelcamera en een 5-inch 1080p HD-scherm.

De camera heeft overigens een megapixel minder dan in eerder gelekte informatie werd vermeld, maar wellicht gaat het hier om een uitgelekt prototype dat nog aangepast wordt voor het in de winkels komt.

De Yuga lijkt in een unibody kastje te zijn vervat. Dat betekent dat het een mooi design is, maar wel eentje waar de batterij niet in kan worden vervangen.

De Xperia-telefoon heeft een glazen achterkant, net als de iPhone 4 en 4S. De nogal hoekig vormgegeven telefoon laat geen spoor zien van de ‘human curves’ van de arc of de Xperia T, en bezit een bijzonder dun randje rondom het scherm aan de lange zijden van het toestel.

Aan een van de zijkanten is groot en glimmend een chroomkleurige aanuitknop te ontwaren. Het toestel heeft ook een volume- en een cameraknop op de zijkanten zitten. <br>

Foto's Sony Yuga  
Foto's Sony Yuga  
Foto's Sony Yuga  
Foto's Sony Yuga  

Bron: Xperiablog

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters