Foto's Sony Yuga lekken uit op Zwitserse site

Foto’s van de Sony C6603 Yuga zijn uitgebreid gelekt via een Zwitserse Androidsite. De plaatjes laten een heel plat high-end toestel zien dat op Android Jelly Bean 4.1.1 loopt en uitmuntende specificaties bezit.

Foto's Sony Yuga

De telefoon is in zeven foto’s uitgebreid geportretteerd en op internet gezet. De plaatjes lijken echt te zijn; er is een werkend toestel op te zien.

Android Schweiz meldt erbij dat de Yuga een 1,5 Ghz quadcore processor krijgt, 2GB Ramgeheugen, een flinke 12 megapixelcamera en een 5-inch 1080p HD-scherm.

De camera heeft overigens een megapixel minder dan in eerder gelekte informatie werd vermeld, maar wellicht gaat het hier om een uitgelekt prototype dat nog aangepast wordt voor het in de winkels komt.

De Yuga lijkt in een unibody kastje te zijn vervat. Dat betekent dat het een mooi design is, maar wel eentje waar de batterij niet in kan worden vervangen.

De Xperia-telefoon heeft een glazen achterkant, net als de iPhone 4 en 4S. De nogal hoekig vormgegeven telefoon laat geen spoor zien van de ‘human curves’ van de arc of de Xperia T, en bezit een bijzonder dun randje rondom het scherm aan de lange zijden van het toestel.

Aan een van de zijkanten is groot en glimmend een chroomkleurige aanuitknop te ontwaren. Het toestel heeft ook een volume- en een cameraknop op de zijkanten zitten. <br>

Foto's Sony Yuga  
Foto's Sony Yuga  
Foto's Sony Yuga  
Foto's Sony Yuga  

Bron: Xperiablog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ed Roebersen -

    Jammer dat er geen human curves in de vormgeving te bespeuren zijn. Een hol ruggetje ligt best lekker in de hand. Een groot beeldscherm zou handig kunnen zijn, maar zou ook te veel van het goede kunnen zijn. Helemaal als de telefoon ook nog dik en zwaar is en de vorm niet lekker in de hand ligt.

    Wat ik echter nog belangrijker vind is het geheugenslotje. Kan er een MicroSDXC kaartje in met 64GB of meer?

The Witness

Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters