Foto's Sony Yuga lekken uit op Zwitserse site

Foto’s van de Sony C6603 Yuga zijn uitgebreid gelekt via een Zwitserse Androidsite. De plaatjes laten een heel plat high-end toestel zien dat op Android Jelly Bean 4.1.1 loopt en uitmuntende specificaties bezit.

Foto's Sony Yuga

De telefoon is in zeven foto’s uitgebreid geportretteerd en op internet gezet. De plaatjes lijken echt te zijn; er is een werkend toestel op te zien.

Android Schweiz meldt erbij dat de Yuga een 1,5 Ghz quadcore processor krijgt, 2GB Ramgeheugen, een flinke 12 megapixelcamera en een 5-inch 1080p HD-scherm.

De camera heeft overigens een megapixel minder dan in eerder gelekte informatie werd vermeld, maar wellicht gaat het hier om een uitgelekt prototype dat nog aangepast wordt voor het in de winkels komt.

De Yuga lijkt in een unibody kastje te zijn vervat. Dat betekent dat het een mooi design is, maar wel eentje waar de batterij niet in kan worden vervangen.

De Xperia-telefoon heeft een glazen achterkant, net als de iPhone 4 en 4S. De nogal hoekig vormgegeven telefoon laat geen spoor zien van de ‘human curves’ van de arc of de Xperia T, en bezit een bijzonder dun randje rondom het scherm aan de lange zijden van het toestel.

Aan een van de zijkanten is groot en glimmend een chroomkleurige aanuitknop te ontwaren. Het toestel heeft ook een volume- en een cameraknop op de zijkanten zitten. <br>

Foto's Sony Yuga  
Foto's Sony Yuga  
Foto's Sony Yuga  
Foto's Sony Yuga  

Bron: Xperiablog

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters