Foto's Sony Yuga lekken uit op Zwitserse site

Foto’s van de Sony C6603 Yuga zijn uitgebreid gelekt via een Zwitserse Androidsite. De plaatjes laten een heel plat high-end toestel zien dat op Android Jelly Bean 4.1.1 loopt en uitmuntende specificaties bezit.

Foto's Sony Yuga

De telefoon is in zeven foto’s uitgebreid geportretteerd en op internet gezet. De plaatjes lijken echt te zijn; er is een werkend toestel op te zien.

Android Schweiz meldt erbij dat de Yuga een 1,5 Ghz quadcore processor krijgt, 2GB Ramgeheugen, een flinke 12 megapixelcamera en een 5-inch 1080p HD-scherm.

De camera heeft overigens een megapixel minder dan in eerder gelekte informatie werd vermeld, maar wellicht gaat het hier om een uitgelekt prototype dat nog aangepast wordt voor het in de winkels komt.

De Yuga lijkt in een unibody kastje te zijn vervat. Dat betekent dat het een mooi design is, maar wel eentje waar de batterij niet in kan worden vervangen.

De Xperia-telefoon heeft een glazen achterkant, net als de iPhone 4 en 4S. De nogal hoekig vormgegeven telefoon laat geen spoor zien van de ‘human curves’ van de arc of de Xperia T, en bezit een bijzonder dun randje rondom het scherm aan de lange zijden van het toestel.

Aan een van de zijkanten is groot en glimmend een chroomkleurige aanuitknop te ontwaren. Het toestel heeft ook een volume- en een cameraknop op de zijkanten zitten. <br>

Foto's Sony Yuga  
Foto's Sony Yuga  
Foto's Sony Yuga  
Foto's Sony Yuga  

Bron: Xperiablog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ed Roebersen -

    Jammer dat er geen human curves in de vormgeving te bespeuren zijn. Een hol ruggetje ligt best lekker in de hand. Een groot beeldscherm zou handig kunnen zijn, maar zou ook te veel van het goede kunnen zijn. Helemaal als de telefoon ook nog dik en zwaar is en de vorm niet lekker in de hand ligt.

    Wat ik echter nog belangrijker vind is het geheugenslotje. Kan er een MicroSDXC kaartje in met 64GB of meer?

Apple komt volgend jaar mogelijk met iPhone X lookalike met LCD display lees verder

Honor V10

Honor V10 opgedoken met indrukwekkende screen-to-body ratio lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters