Foto’s en specificaties van Moto G5 Plus gelekt

Vorig jaar mei is de Moto G4-reeks aangekondigd en dit jaar zal naar verluidt de Moto G5 en G5 Plus aangekondigd worden. Dit is laten zien door een gebruiker op Reddit, die heeft gezien dat iemand beweerde een Moto G5 Plus te verkopen. Ook heeft hij linkjes voor foto’s gemaakt en de specificaties gezien.

Moto G5 Plus

De volgende reeks Moto-toestellen is nog niet aangekondigd, maar toch beweert iemand op de site OLX dit toestel te verkopen. Ook heeft deze persoon specificaties en foto’s op deze pagina gezet.

De persoon laat weten dat de G5 Plus een 5,5-inch Full HD-scherm zal krijgen. De motor in de telefoon is een Snapdragon 625-processor in combinatie met 4GB RAM. Kiekjes schiet je in 13 megapixel met de camera aan de achterkant, terwijl je aan de voorkant beschikt over een 5-megapixelcamera. Deze foto’s kun je opslaan op het interne geheugen van 32GB, waarbij het nog niet bekend is of het toestel een Micro SD-kaart ondersteunt. De accucapaciteit van de Moto G5 Plus is 3080mAh groot. Mogelijk zal het toestel ook draaien op Android 7.0 Nougat.

Foto’s

Naast de specificaties die de ‘verkoper’ liet weten heeft hij ook een achttal foto’s laten zien. Hierbij kunnen we goed zien hoe het toestel er mogelijk uit komt te zien. Neem dit natuurlijk met een paar korrels zout, omdat het toestel zelf nog niet is aangekondigd en het mogelijk is dat de nieuwe generatie Moto-toestellen er anders uit gaat zien dan deze foto’s.

Op de foto’s zien we dat het toestel een aluminium behuizing zal krijgen, met aan de achterkant de bekende ‘M’ van de Moto-reeks. Boven dit logo zien we de cameramodule, wat naar verluidt een 13-megapixelcamera zal zijn. Kijken we naar de voorkant, dan zien we het 5,5-inch Full HD-scherm met erboven een speakertje voor telefoongesprekken. Het is niet bekend of dit speakertje ook gebruikt wordt voor media in combinatie met de speaker aan de onderkant. Ditis iets wat we wel bij de iPhone 7 en 7 Plus zien. Kijken we naast de speakers aan de onderkant, dan zien we ook een audio-uitgang en een poort voor een Micro-USB kabel. Opvallend, want veel toestellen krijgen momenteel steeds meer USB Type-C ingangen.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters