Foto’s en specificaties van Moto G5 Plus gelekt

Vorig jaar mei is de Moto G4-reeks aangekondigd en dit jaar zal naar verluidt de Moto G5 en G5 Plus aangekondigd worden. Dit is laten zien door een gebruiker op Reddit, die heeft gezien dat iemand beweerde een Moto G5 Plus te verkopen. Ook heeft hij linkjes voor foto’s gemaakt en de specificaties gezien.

Moto G5 Plus

De volgende reeks Moto-toestellen is nog niet aangekondigd, maar toch beweert iemand op de site OLX dit toestel te verkopen. Ook heeft deze persoon specificaties en foto’s op deze pagina gezet.

De persoon laat weten dat de G5 Plus een 5,5-inch Full HD-scherm zal krijgen. De motor in de telefoon is een Snapdragon 625-processor in combinatie met 4GB RAM. Kiekjes schiet je in 13 megapixel met de camera aan de achterkant, terwijl je aan de voorkant beschikt over een 5-megapixelcamera. Deze foto’s kun je opslaan op het interne geheugen van 32GB, waarbij het nog niet bekend is of het toestel een Micro SD-kaart ondersteunt. De accucapaciteit van de Moto G5 Plus is 3080mAh groot. Mogelijk zal het toestel ook draaien op Android 7.0 Nougat.

Foto’s

Naast de specificaties die de ‘verkoper’ liet weten heeft hij ook een achttal foto’s laten zien. Hierbij kunnen we goed zien hoe het toestel er mogelijk uit komt te zien. Neem dit natuurlijk met een paar korrels zout, omdat het toestel zelf nog niet is aangekondigd en het mogelijk is dat de nieuwe generatie Moto-toestellen er anders uit gaat zien dan deze foto’s.

Op de foto’s zien we dat het toestel een aluminium behuizing zal krijgen, met aan de achterkant de bekende ‘M’ van de Moto-reeks. Boven dit logo zien we de cameramodule, wat naar verluidt een 13-megapixelcamera zal zijn. Kijken we naar de voorkant, dan zien we het 5,5-inch Full HD-scherm met erboven een speakertje voor telefoongesprekken. Het is niet bekend of dit speakertje ook gebruikt wordt voor media in combinatie met de speaker aan de onderkant. Ditis iets wat we wel bij de iPhone 7 en 7 Plus zien. Kijken we naast de speakers aan de onderkant, dan zien we ook een audio-uitgang en een poort voor een Micro-USB kabel. Opvallend, want veel toestellen krijgen momenteel steeds meer USB Type-C ingangen.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters