'Foto's tonen aangepast ontwerp LG G3'

Een Koreaanse-website heeft twee foto’s gepubliceerd vermoedelijk van de LG G3. Het toestel krijgt een wat aangepast design mee en bijzonder dunnen randen rondom het scherm.

LG G3 smartphone
Bron: GSM Arena

De twee onderstaande foto’s zijn op door een nog onbekende Koreaanse-website online gezet. De foto’s laten redelijk duidelijk het nieuwe design van de G3 van LG zien. Dit toestel zal door de fabrikant op 27 mei aangekondigd worden in Londen. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

De foto’s laten een aangepast ontwerp zien in vergelijking met de G2. Zo zijn de randen rondom het scherm bijzonder dun. Aan de onderkant van het scherm is groot het LG logo te zien. Zit duidt erop dat het scherm zowel boven als onder nog steeds flinke randen zal hebben. De achterkant is ook stevig aangepakt door de fabrikant. Zo is het gemaakt van glad plastic en loopt de achterkant door tot aan het scherm. De volumetoetsen en de aan/uit-knop aan de achterkant is tevens voorzien van een nieuw design.

De headset-ingang en de laadsnoer zijn voortaan aan de onderkant onder gebracht. Het toestel zal volgens verschillende bronnen over een Quad HD-scherm gaan beschikken. De Qualcomm 801 of 805-processor, 3GB aan ram en een 13-megapixelcamera. Het geheugen zal 32GB groot zijn, zo gaat het vermoeden.

Update op 2/5 om 13 uur:

GSM Arena heeft een nieuwe foto van de LG G3 online gezet. De website weet ook te melden dat het toestel inderdaad een Quad HD-scherm krijgt dat 5.5″ groot zal zijn. Daarnaast zullen er twee varianten op de markt gaan komen. Eentje met 16GB interngeheugen en 2GB aan ram. En eentje met 3GB aan ram en 32GB interngeheugen. De batterij zal 3000mAh groot zijn en het toestel zal iets dunner worden dan zijn voorganger.

LG G3 smartphone 
LG G3 smartphone 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

OnePlus 3T goud

Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd lees verder

Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters