‘Chinese krachtpatser: Foto’s tonen LeEco Le Pro 3′

LeEco heeft de ambitie om het westen te veroveren. De LeEco Le Pro 3 is naar verwachting het eerste wapenfeit waarmee de Chinese techgigant dat gaat proberen.

LeEco Le Pro 3

LeEco Le Pro 3Op 21 september zal de Chinese techgigant LeEco naar verwachting zijn nieuwste vlaggenschip onthullen, de LeEco Le Pro 3. Het gaat om een high-end Android toestel met twee varianten. Het eerste model heeft een 5.7-inch 2D scherm met een resolutie van 1440 x 2560. Onder de motorkap zit een Snapdragon 821 chipset met een quad-core CPU en de Adreno 530 GPU, in combinatie met maar liefst 8GB aan werkgeheugen.

Qua pure kracht kun je het op dit moment niet beter krijgen. Op de achterkant van het Chinese vlaggenschip zit een dubbele 13MP camera, terwijl selfies genomen kunnen worden met een 16MP camera. Om het af te maken heeft de LeEco Le Pro 3 een 5000mAh batterij en 256GB aan opslaggeheugen. Naar verwachting gaat dit duurdere model ongeveer $500 kosten.

Twee modellen

LeEco Le Pro 3Er is dus ook een tweede variant. Het goedkopere model heeft een 5.5-inch 2D scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Ook dit model heeft de Snapdragon 821 chipset, maar dan met ‘slechts’ 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Aan de achterkant zit een enkele 16MP camera, aan de voorkant vind je een 8MP camera terug. Een 4070mAh batterij zorgt ervoor dat je de dag doorkomt. Al met al is het dus alsnog een high-end vlaggenschip, dat naar verwachting $375 gaat kosten. Beide modellen van de LeEco Le Pro 3 hebben een vingerprintscanner onder de camera zitten.

Gelekte foto’s

Hartstikke interessant al die specificaties, maar het is nu wel duidelijk dat LeEco qua specificaties helemaal uit gaat pakken. We zijn vooral benieuwd naar het uiterlijk van de LeEco Le Pro 3. Vandaag doken er op het Chinese sociale netwerk Weibo vermeende foto’s van LeEco’s onaangekondigde vlaggenschip op. De foto’s tonen een vrij standaard doch strakke achterkant, maar de voorkant van de LeEco Le Pro 3 blijft nog een groot mysterie. We gaan het op 21 september ontdekken.

Bron: @Reviewer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy J7 (2017)

Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video lees verder

Smartphone en laptop

Op je smartphone ben je rationeler dan achter je laptop lees verder

Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Apple iPhone 8

‘Onthullingsdatum en verkoopdatum iPhone 8 bekend gemaakt’ lees verder

Andy Rubin Essential

Oprichter Android komt dinsdag met Essential smartphone: dit weten we al lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters