‘Chinese krachtpatser: Foto’s tonen LeEco Le Pro 3′

LeEco heeft de ambitie om het westen te veroveren. De LeEco Le Pro 3 is naar verwachting het eerste wapenfeit waarmee de Chinese techgigant dat gaat proberen.

LeEco Le Pro 3

LeEco Le Pro 3Op 21 september zal de Chinese techgigant LeEco naar verwachting zijn nieuwste vlaggenschip onthullen, de LeEco Le Pro 3. Het gaat om een high-end Android toestel met twee varianten. Het eerste model heeft een 5.7-inch 2D scherm met een resolutie van 1440 x 2560. Onder de motorkap zit een Snapdragon 821 chipset met een quad-core CPU en de Adreno 530 GPU, in combinatie met maar liefst 8GB aan werkgeheugen.

Qua pure kracht kun je het op dit moment niet beter krijgen. Op de achterkant van het Chinese vlaggenschip zit een dubbele 13MP camera, terwijl selfies genomen kunnen worden met een 16MP camera. Om het af te maken heeft de LeEco Le Pro 3 een 5000mAh batterij en 256GB aan opslaggeheugen. Naar verwachting gaat dit duurdere model ongeveer $500 kosten.

Twee modellen

LeEco Le Pro 3Er is dus ook een tweede variant. Het goedkopere model heeft een 5.5-inch 2D scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Ook dit model heeft de Snapdragon 821 chipset, maar dan met ‘slechts’ 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Aan de achterkant zit een enkele 16MP camera, aan de voorkant vind je een 8MP camera terug. Een 4070mAh batterij zorgt ervoor dat je de dag doorkomt. Al met al is het dus alsnog een high-end vlaggenschip, dat naar verwachting $375 gaat kosten. Beide modellen van de LeEco Le Pro 3 hebben een vingerprintscanner onder de camera zitten.

Gelekte foto’s

Hartstikke interessant al die specificaties, maar het is nu wel duidelijk dat LeEco qua specificaties helemaal uit gaat pakken. We zijn vooral benieuwd naar het uiterlijk van de LeEco Le Pro 3. Vandaag doken er op het Chinese sociale netwerk Weibo vermeende foto’s van LeEco’s onaangekondigde vlaggenschip op. De foto’s tonen een vrij standaard doch strakke achterkant, maar de voorkant van de LeEco Le Pro 3 blijft nog een groot mysterie. We gaan het op 21 september ontdekken.

Bron: @Reviewer

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters