Foto's van achterkant nieuwe iPhone gelekt

Foto’s van een onderdeel die van een nieuwe iPhone lijkt te zijn, zijn gelekt op internet. Het is een achterkant die erg op die van de huidige iPhone 4 lijkt.

iPhone 5 onderdelen</a>

De foto’s laten de achterkant zien van het nieuwe toestel, waarvan onduidelijk is of die van de iPhone 5 of een mogelijke iPhone 4S zullen worden. De case is voorzien van een label met EVT erop, wat staat voor Engineering Verification Test, dus ze zijn afkomstig van een testexemplaar van het nieuwe toestel. De datum die erop staat is 7 juni 2011.

Uiterlijk ziet het onderdeel er net zo uit als de huidige iPhone 4. Maar wie beter kijkt, ziet dat het onderdeelnummer anders is: N94. Een nummer dat al eerder opdook in de SDK van iOS 4.3. Toen werd duidelijk dat de N94 bestemd was om de markt op te komen met een A5 processor, dezelfde die in de iPad 2 zit.

Er zijn nog wat hardwareverschillen: de antenne is anders ontworpen, wat goed nieuws lijkt te zijn, en het onderdeel is zo ontworpen dat het dienst zou moeten kunnen doen op de 3G-service van T-Mobile in Amerika. Die telco heeft de iPhone daar nu niet in zijn aanbod.

De geruchten over een aanzienlijk groter scherm en een ander design voor de nieuwe iPhone kloppen dus niet, of er moet nóg een toestel in de maak zijn zodat Apple twee verschillende iPhones gaat presenteren in oktober. De geruchten dat Apple een goedkopere variant van de iPhone op de markt zou willen zetten, zijn ook erg hardnekkig, en nu wordt gedacht dat dit onderdeel misschien van die goedkopere variant is (de 4S).

Bron: Slashgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

iPhone X Jony Ive

Jony Ive terug aan het roer van Apple’s ontwerpstudio lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters