Foto's van achterkant nieuwe iPhone gelekt

Foto’s van een onderdeel die van een nieuwe iPhone lijkt te zijn, zijn gelekt op internet. Het is een achterkant die erg op die van de huidige iPhone 4 lijkt.

iPhone 5 onderdelen</a>

De foto’s laten de achterkant zien van het nieuwe toestel, waarvan onduidelijk is of die van de iPhone 5 of een mogelijke iPhone 4S zullen worden. De case is voorzien van een label met EVT erop, wat staat voor Engineering Verification Test, dus ze zijn afkomstig van een testexemplaar van het nieuwe toestel. De datum die erop staat is 7 juni 2011.

Uiterlijk ziet het onderdeel er net zo uit als de huidige iPhone 4. Maar wie beter kijkt, ziet dat het onderdeelnummer anders is: N94. Een nummer dat al eerder opdook in de SDK van iOS 4.3. Toen werd duidelijk dat de N94 bestemd was om de markt op te komen met een A5 processor, dezelfde die in de iPad 2 zit.

Er zijn nog wat hardwareverschillen: de antenne is anders ontworpen, wat goed nieuws lijkt te zijn, en het onderdeel is zo ontworpen dat het dienst zou moeten kunnen doen op de 3G-service van T-Mobile in Amerika. Die telco heeft de iPhone daar nu niet in zijn aanbod.

De geruchten over een aanzienlijk groter scherm en een ander design voor de nieuwe iPhone kloppen dus niet, of er moet nóg een toestel in de maak zijn zodat Apple twee verschillende iPhones gaat presenteren in oktober. De geruchten dat Apple een goedkopere variant van de iPhone op de markt zou willen zetten, zijn ook erg hardnekkig, en nu wordt gedacht dat dit onderdeel misschien van die goedkopere variant is (de 4S).

Bron: Slashgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters