Foto's van achterkant nieuwe iPhone gelekt

Foto’s van een onderdeel die van een nieuwe iPhone lijkt te zijn, zijn gelekt op internet. Het is een achterkant die erg op die van de huidige iPhone 4 lijkt.

iPhone 5 onderdelen</a>

De foto’s laten de achterkant zien van het nieuwe toestel, waarvan onduidelijk is of die van de iPhone 5 of een mogelijke iPhone 4S zullen worden. De case is voorzien van een label met EVT erop, wat staat voor Engineering Verification Test, dus ze zijn afkomstig van een testexemplaar van het nieuwe toestel. De datum die erop staat is 7 juni 2011.

Uiterlijk ziet het onderdeel er net zo uit als de huidige iPhone 4. Maar wie beter kijkt, ziet dat het onderdeelnummer anders is: N94. Een nummer dat al eerder opdook in de SDK van iOS 4.3. Toen werd duidelijk dat de N94 bestemd was om de markt op te komen met een A5 processor, dezelfde die in de iPad 2 zit.

Er zijn nog wat hardwareverschillen: de antenne is anders ontworpen, wat goed nieuws lijkt te zijn, en het onderdeel is zo ontworpen dat het dienst zou moeten kunnen doen op de 3G-service van T-Mobile in Amerika. Die telco heeft de iPhone daar nu niet in zijn aanbod.

De geruchten over een aanzienlijk groter scherm en een ander design voor de nieuwe iPhone kloppen dus niet, of er moet nóg een toestel in de maak zijn zodat Apple twee verschillende iPhones gaat presenteren in oktober. De geruchten dat Apple een goedkopere variant van de iPhone op de markt zou willen zetten, zijn ook erg hardnekkig, en nu wordt gedacht dat dit onderdeel misschien van die goedkopere variant is (de 4S).

Bron: Slashgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters