'Foto's van de gebruikershandleiding Google Nexus 10 lekken uit'

Op het internet zijn foto’s geplaatst van de Nexus 10-tablet van Samsung. De tablet zou een bijzonder hoge resolutie-scherm mee gaan krijgen en lijkt qua uiterlijk op een Note 10.1.

Uit de onderstaande afbeeldingen valt relatief weinig te halen. Desondanks is wel duidelijk dat de Nexus 10 onderweg is en hoe hij er een beetje uit gaat zien. De Nexus 10 zal net als de Samsung Galaxy Note 10.1 speakers aan de voorkant gaan mee krijgen. Aan de achterkant vinden we groot het Nexus en Samsung-logo. De tablet zal daarnaast de naam Nexus 10 gaan dragen, zo is aan de buitenkant van de handleiding te lezen.

Qua specificaties valt er nog weinig te herleiden uit de handleiding. Wel is het duidelijk dat er een micro-hdmi poort op de tablet zal gaan zitten en dat het oplaadpunt wederom een unieke kabel mee zal gaan krijgen voor deze tablet. Verder lijkt de tablet net zo dun te gaan worden als de Galaxy Note 10.1 en is de achterkant ook voorzien van een camera.

De verwachting is dat Google samen met Samsung de tablet aanstaande maandag zal gaan introduceren. De tablet zal als belangrijkste USP overigens ene 10-inch scherm mee gaan krijgen met een resolutie van 2560 x 1600 pixels om zo de iPad te lijf te kunnen gaan.

<div class=”articleimages”>

Google Nexus 10 by Samsung

 

Google Nexus 10 by Samsung

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via