Foto's van de HP TouchPad Go laten HP's vergane glorie zien

De website PreCentral heeft persfoto’s en informatie van de HP TouchPad Go gepubliceerd. De 7-inch tablet zal nooit uit gaan komen maar laat wel zien wat HP allemaal in petto had voor haar publiek.

De TouchPad Go moest een kleine variant gaan worden van de normale TouchPad. Het scherm van de Go heeft een 7-inch formaat en daarnaast zit er een dual-core 1.5GHz Qualcomm-processor in. Verder heeft de kleine tablet een erg strak uiterlijk en is hij slechts 13mm dik. Desondanks heeft hij toch aardige specs. Onder meer 1GB RAM, UMTS en HSDPA, aGPS en Bluetooth zouden allemaal in deze strakke tablet verwerkt zijn.

Andere specificaties van de Go zijn een 5-megapixelcamera en een 1.3-megapixelcamera aan de voorkant. Het toestel zou ook geleverd worden met navigatie van Navigon aangezien deze WebOS software klaar had staan. Andere interessante specs zijn de stereo speakers die voorzien zijn van Beats Audio. Daarnaast zou WebOS 3.0 op de tablet gaan draaien en tal van andere software om de tablet te promoten.

De tablet zal jammer genoeg nooit het levenslicht gaan zien volgens PreCentral.

HP TouchPad Go

 

HP TouchPad Go

 

HP TouchPad Go

 

Bron: PreCentral

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via