Foto's van de Xperia X3 duiken op in het wild

Engadget heeft de hand weten te leggen op een aantal foto’s waarop Sony Ericsson’s eerste Android-smartphone te zien lijkt te zijn. In tegenstelling tot wat de laatste tijd naar buiten gebracht is, gaat het hier om foto’s waarbij iemand Xperia X3 daadwerkelijk in handen heeft. Tegelijkertijd is er een witte versie opgedoken.

Sony Ericsson Xperia X3 Rachael

De Sony Ericsson Xperia X3 is nog niet eerder op beeld vastgelegd. Tot nu toe moesten we het doen met 3D-renders en een enkel filmpje. Engadget denkt echter te beschikken over foto’s van de Xperia X3. Sony Ericsson’s eerste Android-telefoon komt met een eigen grafische schil op het besturingssysteem. Iets wat we al vaker hebben gezien bij de grote smartphonefabrikanten. Hoe dit eruit komt te zien hebben we al eerder laten zien. Van deze zelfgebouwde grafische interface is in de foto’s helaas niets terug te vinden. De foto’s tonen een aantal vrije saaie stukken van de interface. Tegelijkertijd toont een Duitse site plaatjes van de witte versie. Ook hier weer een aantal wazige plaatjes van de interface. We zien echter ook een paar unboxingplaatjes. Alhoewel de foto’s ons weinig nieuws over de telefoon vertellen, kan dit wel betekenen dat we binnenkort de eerste reviewtoestellen mogen verwachten.

Qua specificaties wordt de X3 een zeer high-end telefoon. Het toestel beschikt over een groot 4″ touchscreen met een resolutie van 800×480. Aangezien de huidige versie van het Android OS dergelijke resoluties niet ondersteunt, betekent dat Android 1.6 of hoger meegeleverd gaat worden. Verder zit er een 8,1Mp-camera op de telefoon, en draait de telefoon op de razendsnelle 1GHz Qualcomm-processor gebasseerd op het steeds populairder wordende Snapdragon-platform. Uiteraard ontbreken basale functionaliteiten zoals WiFi, Bluetooth en UMTS/HSDPA niet. Wat de prijs zal worden is niet bekend, maar het is aannemelijk dat er aan deze high-endtelefoon een stevig prijskaartje hangt.

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Rachael

 

Bron: Engadget

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters