Foto's van de Xperia X3 duiken op in het wild

Engadget heeft de hand weten te leggen op een aantal foto’s waarop Sony Ericsson’s eerste Android-smartphone te zien lijkt te zijn. In tegenstelling tot wat de laatste tijd naar buiten gebracht is, gaat het hier om foto’s waarbij iemand Xperia X3 daadwerkelijk in handen heeft. Tegelijkertijd is er een witte versie opgedoken.

Sony Ericsson Xperia X3 Rachael

De Sony Ericsson Xperia X3 is nog niet eerder op beeld vastgelegd. Tot nu toe moesten we het doen met 3D-renders en een enkel filmpje. Engadget denkt echter te beschikken over foto’s van de Xperia X3. Sony Ericsson’s eerste Android-telefoon komt met een eigen grafische schil op het besturingssysteem. Iets wat we al vaker hebben gezien bij de grote smartphonefabrikanten. Hoe dit eruit komt te zien hebben we al eerder laten zien. Van deze zelfgebouwde grafische interface is in de foto’s helaas niets terug te vinden. De foto’s tonen een aantal vrije saaie stukken van de interface. Tegelijkertijd toont een Duitse site plaatjes van de witte versie. Ook hier weer een aantal wazige plaatjes van de interface. We zien echter ook een paar unboxingplaatjes. Alhoewel de foto’s ons weinig nieuws over de telefoon vertellen, kan dit wel betekenen dat we binnenkort de eerste reviewtoestellen mogen verwachten.

Qua specificaties wordt de X3 een zeer high-end telefoon. Het toestel beschikt over een groot 4″ touchscreen met een resolutie van 800×480. Aangezien de huidige versie van het Android OS dergelijke resoluties niet ondersteunt, betekent dat Android 1.6 of hoger meegeleverd gaat worden. Verder zit er een 8,1Mp-camera op de telefoon, en draait de telefoon op de razendsnelle 1GHz Qualcomm-processor gebasseerd op het steeds populairder wordende Snapdragon-platform. Uiteraard ontbreken basale functionaliteiten zoals WiFi, Bluetooth en UMTS/HSDPA niet. Wat de prijs zal worden is niet bekend, maar het is aannemelijk dat er aan deze high-endtelefoon een stevig prijskaartje hangt.

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Rachael

 

Sony Ericsson Rachael

 

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      1. Dominick -

        Of zwart en klein 😛 Zie trouwens ook onze HTC Magic review, daar hadden we ook een toestel in een dergelijke doos. Zijn gewoon prototype dozen, heel normaal voor een toestel dat nog niet op de markt is.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters