'Foto's van HTC One M9 kloppen niet met werkelijkheid'

Het doorgaans goed ingevoerde htcsource.com meldt dat de foto’s die vorige week uitlekten van de HTC One M9 (Hima) op zich wel echt zijn, maar toch ook weer niet. Het zouden prototypes zijn die er opzettelijk anders uitzien dan de echte M9, en die alleen maar in omloop zouden zijn gebracht om verwarring te stichten.

Nog meer foto's van HTC One M9 en info over frontcamera htc one m9 edited 1

De gelekte plaatjes laten een telefoon zien die heel erg op de HTC One M8 lijkt. Nu er zoveel plaatjes circuleren, waarop de One M9 figureert die er steeds weer net wat anders uitziet, vertelt htcsource.com dat dit met opzet zo is gedaan door HTC.

De site brengt in herinnering dat het design van de allereerste HTC One, de M7, een complete verrassing was voor de pers. Het ontwerp was niet van tevoren uitgelekt. Dus HTC kan wel degelijk een geheim bewaren, iets wat door veel techbloggers de afgelopen week sterk werd betwijfeld.

Hoe gaat de HTC One M9 er dan wel uitzien? Zonder met een eigen plaatje te koen, meldt htcsource.com dat het een apparaat wordt met een glazen scherm van rand tot rand. De BoomSound speakers zijn helemaal boven en onder geplaatst, om het scherm zoveel mogelijk ruimte te geven. De frontcamera zou erg lijken op die in de onlangs ook al gelekte HTC Desire 826: een grote, centraal boven het scherm gepositioneerde lens.

De apparaten op de plaatjes die afgelopen week waren te zien, waren afleidingsmanoeuvres van HTC, aldus htcsource.com. Overigens wordt verwacht dat HTC de enige echte HTC One vlak voor, tijdens of vlak na het Mobile World Congress begin maart zal tonen.

Bron: HTCSOURCE

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters