Foto's van nieuwe LG LS860 met toetsenbord lekken uit, mogelijk alleen voor VS

Er zijn foto’s uitgelekt van een nieuw LTE toestel van LG die leeft onder de code LS860. Het toestel heeft een uitschuifbaar QWERTY toetsenbord en is verder voorzien van topspecificaties. De grote vraag is echter wel of het toestel ooit naar Nederland komt.

LG LS860 met toetsenbord lekken uit, mogelijk alleen voor VS lg motion 4g metropcs

In de Verenigde Staten gaan al langer de geruchten over een nieuw highend toestel van LG dat geschikt is voor LTE netwerken. De telefoon is ook wel bekend onder de ontwikkelingsnaam Cayenne en draagt de code LS860 mee.

Naar verluid krijgt het toestel de snelle dual-core processor Snapdragon S4 mee van Qualcomm met een 4″ WVGA IPS scherm. Het toestel zou verder beschikken over 8GB opslaggeheugen, 1GB RAM voor het draaien van applicaties, een 5MP camera aan de achterkant en een 1700mAh accu om alles draaiende te houden. Het toestel werkt verder op Android 4.0 en heeft NFC ondersteuning. Het meest bijzondere aan deze telefoon zijn niet de bovenstaande specificaties maar dat het toestel beschikt over een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord van 5 rijen en geschikt is voor LTE netwerken.

Het QWERTY-toetsenbord is vrij bijzonder aangezien er de laatste jaren vrijwel geen Android telefoons zijn uitgekomen met deze functionaliteit. Android is ontwikkeld om prima te werken zonder fysiek toetsenbord al zijn er nog steeds veel consumenten die de fysieke knoppen om tekst in te voeren missen. LG lijkt dus in te willen spelen op deze markt.

De kans dat de LS860 naar Nederland komt lijkt erg klein. Dit heeft er vooral mee te maken dat Nederland de komende jaren waarschijnlijk nog geen dekkend LTE netwerk heeft waar de Nederlandse providers eerst nog hun investeringen van het 3G netwerk willen terug verdienen.

Op de uitgelekte foto is goed de voorkant van de telefoon te zien met een LED notificatie. De hoeken zijn wat afgerond om het toestel niet teveel als een bouwsteen eruit te laten zien. Daarnaast zitten er onderop drie aanraakgevoelige knoppen. Helaas is er op de foto niks zichtbaar van het uitschuifbare toetsenbord.

LG LS860 met toetsenbord lekken uit, mogelijk alleen voor VS lg ls860 cayenne 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Xiaomi Redmi Note 4X

Eerste beelden van top smartphone Xiaomi Mi Mix 2 gespot lees verder

Qualcomm dieptecamera technologie

Qualcomm komt met nieuwe high def dieptecamera’s voor je smartphone lees verder

Google

Google Docs krijgt handige nieuwe features en werkt beter samen andere G Suite applicaties lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters