Foto's van nieuwe LG LS860 met toetsenbord lekken uit, mogelijk alleen voor VS

Er zijn foto’s uitgelekt van een nieuw LTE toestel van LG die leeft onder de code LS860. Het toestel heeft een uitschuifbaar QWERTY toetsenbord en is verder voorzien van topspecificaties. De grote vraag is echter wel of het toestel ooit naar Nederland komt.

LG LS860 met toetsenbord lekken uit, mogelijk alleen voor VS lg motion 4g metropcs

In de Verenigde Staten gaan al langer de geruchten over een nieuw highend toestel van LG dat geschikt is voor LTE netwerken. De telefoon is ook wel bekend onder de ontwikkelingsnaam Cayenne en draagt de code LS860 mee.

Naar verluid krijgt het toestel de snelle dual-core processor Snapdragon S4 mee van Qualcomm met een 4″ WVGA IPS scherm. Het toestel zou verder beschikken over 8GB opslaggeheugen, 1GB RAM voor het draaien van applicaties, een 5MP camera aan de achterkant en een 1700mAh accu om alles draaiende te houden. Het toestel werkt verder op Android 4.0 en heeft NFC ondersteuning. Het meest bijzondere aan deze telefoon zijn niet de bovenstaande specificaties maar dat het toestel beschikt over een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord van 5 rijen en geschikt is voor LTE netwerken.

Het QWERTY-toetsenbord is vrij bijzonder aangezien er de laatste jaren vrijwel geen Android telefoons zijn uitgekomen met deze functionaliteit. Android is ontwikkeld om prima te werken zonder fysiek toetsenbord al zijn er nog steeds veel consumenten die de fysieke knoppen om tekst in te voeren missen. LG lijkt dus in te willen spelen op deze markt.

De kans dat de LS860 naar Nederland komt lijkt erg klein. Dit heeft er vooral mee te maken dat Nederland de komende jaren waarschijnlijk nog geen dekkend LTE netwerk heeft waar de Nederlandse providers eerst nog hun investeringen van het 3G netwerk willen terug verdienen.

Op de uitgelekte foto is goed de voorkant van de telefoon te zien met een LED notificatie. De hoeken zijn wat afgerond om het toestel niet teveel als een bouwsteen eruit te laten zien. Daarnaast zitten er onderop drie aanraakgevoelige knoppen. Helaas is er op de foto niks zichtbaar van het uitschuifbare toetsenbord.

LG LS860 met toetsenbord lekken uit, mogelijk alleen voor VS lg ls860 cayenne 
USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters