Foto's van tweede generatie Galaxy A5 en Galaxy A7 uitgelekt

Foto’s van twee nog niet aangekondigde Samsungtelefoons zijn uitgelekt. De toestellen zijn de tweede generatie Galaxy A5 en Galaxy A7.

Iets meer dan twee weken geleden werd de opvolger van de Galaxy A5 gebenchmarkt. Nu zijn foto’s van zowel de tweede generatie Galaxy A5 en Galaxy A7 uitgelekt. Hieronder staan de foto’s van de A5 met de, door de benchmarkt uitgelekte, specificaties.

Foto's van tweede generatie Galaxy A5 en Galaxy A7 uitgelekt second generation samsung galaxy a5 
Foto's van tweede generatie Galaxy A5 en Galaxy A7 uitgelekt images of the second generation samsung galaxy a5 and second generation samsung galaxy a7 surface 

Het onderdeel van de Galaxy A7 dat het meest bekeken zal worden door gebruikers is het 5,2-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Dit scherm heeft een pixeldichtheid van 424 pixels per inch. Voor het uitvoeren van rekenwerk schijnt een Exynos 7-chip met 8 kernen geklokt op 1,6 GHz aanwezig te zijn. Bij deze chipset hoort een Mali-T720 videochip. Voor het opslaan van data is 2GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen aanwezig. Dit opslaggeheugen zal uitbreidbaar zijn via een micro sd-kaartje. Op de bovenstaande foto’s is het zichtbaar dat de Samsung Galaxy A5 veel weg heeft van de S6.

Foto's van tweede generatie Galaxy A5 en Galaxy A7 uitgelekt second generation samsung galaxy a7 
Foto's van tweede generatie Galaxy A5 en Galaxy A7 uitgelekt images of the second generation samsung galaxy a5 and second generation samsung galaxy a7 surface 1 

Chinese techsite Anzhuo heeft naast de foto’s van de Galaxy A7 ook een aantal specificaties van het toestel gepubliceerd. Hoe de website aan deze informatie komt, is nog niet zeker. De Galaxy A7 schijnt met een 5,5-inch super amoledscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels te komen. Dit scherm krijgt hierdoor een pixeldichtheid van 401 pixels per inch. Een quad-core 1.5GHz Snapdragon 615-processor met een Adreno 405-videochip zouden onder de kap van de A7 zitten. 3GB werkgeheugen en 16GB uitbreidbaar opslaggeheugen zijn aanwezig. Net als bij veel van de laatste Samsungtelefoons in de hogere segmenten is op deze Galaxy een glazen voor- en achterkant aanwezig.

De Samsung Galaxy A5 en A7 hebben een aantal overeenkomsten: de beide Galaxy’s hebben een 13-megapixel achtercamera en 5-megapixel camera aan de voorkant voor het maken van foto’s. Daarnaast schijnen de beide telefoons met Android 5.1.1 te komen in 2016; zo suggereert de data te zien in de afbeeldingen.

Bron: Anzhuo (vertaald)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters