'Foto's verschenen van behuizing iPhone 6C'

Er zou beeldmateriaal zijn verschenen van de iPhone 6C. Hieruit blijkt dat deze telefoon waarschijnlijk kleiner is dan de gewone iPhone 6. De iPhone 6C krijgt waarschijnlijk een scherm met een formaat van 4 inch.

iPhone 6C behuizing

Dat is 0,7 inch kleiner dan het scherm van de gewone iPhone 6, dat een schermformaat van 4,7 inch heeft. Dit stelt Future Supplier, dat de hand wist te legen op de behuizing van de iPhone 6C. Apple zou deze iPhone 6C in het najaar samen met de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus presenteren.

De iPhone 6C lijkt qua ontwerp een klein beetje af te wijken van zijn voorganger, de iPhone 5C. Zo zitten er aan de onderkant meer speakertjes en lijkt het flitsertje voor de fotocamera ook iets te zijn veranderd.

Volgens de geruchtenmolen krijgt de iPhone 6C een vingerafdruksensor. Daarnaast stopt Apple waarschijnlijk ook een NFC-chip in de smartphone, zodat je er via Apple Pay mobiele betalingen mee kunt verrichten.

Apple kondigt nieuwe producten traditioneel in september aan. In diezelfde maand liggen de apparaten dan meestal al in de winkels. Waarschijnlijk is dit ook van toepassing op de iPhone 6C, dat een goedkoper broertje moet worden van de iPhone 6. De iPhone 6C is waarschijnlijk gemaakt van plastic.

Het is nog onbekend wat de telefoon gaat kosten. Dit wordt waarschijnlijk pas bekend als de grote baas van Apple, Tim Cook, met de telefoon in zijn handen op het podium staat. Inmiddels betaal je voor de iPhone 5C 305 euro. Deze telefoon heeft ook een scherm met een formaat van 4 inch, net zoals waarschijnlijk de iPhone 6C.

iPhone 6C behuizing 
USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoeken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters