'Foto's verschenen van behuizing iPhone 6C'

Er zou beeldmateriaal zijn verschenen van de iPhone 6C. Hieruit blijkt dat deze telefoon waarschijnlijk kleiner is dan de gewone iPhone 6. De iPhone 6C krijgt waarschijnlijk een scherm met een formaat van 4 inch.

iPhone 6C behuizing

Dat is 0,7 inch kleiner dan het scherm van de gewone iPhone 6, dat een schermformaat van 4,7 inch heeft. Dit stelt Future Supplier, dat de hand wist te legen op de behuizing van de iPhone 6C. Apple zou deze iPhone 6C in het najaar samen met de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus presenteren.

De iPhone 6C lijkt qua ontwerp een klein beetje af te wijken van zijn voorganger, de iPhone 5C. Zo zitten er aan de onderkant meer speakertjes en lijkt het flitsertje voor de fotocamera ook iets te zijn veranderd.

Volgens de geruchtenmolen krijgt de iPhone 6C een vingerafdruksensor. Daarnaast stopt Apple waarschijnlijk ook een NFC-chip in de smartphone, zodat je er via Apple Pay mobiele betalingen mee kunt verrichten.

Apple kondigt nieuwe producten traditioneel in september aan. In diezelfde maand liggen de apparaten dan meestal al in de winkels. Waarschijnlijk is dit ook van toepassing op de iPhone 6C, dat een goedkoper broertje moet worden van de iPhone 6. De iPhone 6C is waarschijnlijk gemaakt van plastic.

Het is nog onbekend wat de telefoon gaat kosten. Dit wordt waarschijnlijk pas bekend als de grote baas van Apple, Tim Cook, met de telefoon in zijn handen op het podium staat. Inmiddels betaal je voor de iPhone 5C 305 euro. Deze telefoon heeft ook een scherm met een formaat van 4 inch, net zoals waarschijnlijk de iPhone 6C.

iPhone 6C behuizing 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Quasimodo -

  Het artikel had wel wat mogen roepen over het feit dat het wéér precies een Nokia/Microsoft is. Wéér lekker makkelijk het zelfde is als vorige model.

  Wanneer andere fabrikanten ook maar de diameter van de gaatjes van de speakergril het zelfde heeft weet AAP de lezer haarfijn te vertellen.

   1. Quasimodo -

    Alleen het Apple logo maakt dat duidelijk. Kortom: weinig vernieuwend en zwaar geinspireerd door de concurrentie. Maar daar wordt met geen woord overgerept maar wel bij elke chinese fabrikant waarbij de vergelijking met een iPhone soms ver te zoeken is, wordt het direct gemeld.

   2. Quasimodo -

    Ik zeg niet zomaar wat 😉
    Ook de behuizing van de 5c was zoals Nokia het al jaren doet. De gelijkenis valt niet te ontkennen.

    Ik ben de laatste die Apple ervan zou "beschuldigen" een copycat te zijn wanneer Apple zelf niet zo star is richting concurrenten. Maar zo als we wel weten procedeert Apple tot de dood er op volgt met beschuldigingen die werkelijk te kinderachtig voor woorden zijn.
    Het gaat mij niet om het feit dat de gelijkenis niet in het artikel vermeld wordt, maar om het feit dat dat wel bij andere fabrikanten gedaan wordt.
    Óf meldt het bij alle fabrikanten, óf zwijg erover bij alle fabrikanten. Pas dan werk je geen partijdigheid in de hand.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters