‘Foto’s verschenen van HTC One E9’

Het lijkt erop dat HTC binnenkort een nieuwe high end-smartphone gaat uitbrengen. De Taiwanese fabrikant zal dit doen in de vorm van de One E9, waarvan nu foto’s zouden zijn uitgelekt.

HTC One E9

Deze foto’s zijn gepubliceerd door TENAA, de Chinese telecomwaakhond, al is de betreffende pagina nu niet meer online. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Hierop is te zien dat de telefoon een rechte, en dus geen gebolde, achterkant krijgt en dat de BoomSound-boxen wederom aan de voorkant van de telefoon zijn geplaatst. Aan de achterkant zit bovenaan een grote ronde camera met een LED-flitsertje daaronder.

De HTC One E9 zou groter en platter zijn dan de One M9, die vorige week zondag in Barcelona op het Mobile World Congress werd aangekondigd. Specificaties van de One E9 zijn nog niet naar buiten gebracht, maar de geruchtenmolen draait uiteraard volop.

Waarschijnlijk heeft de nieuwe HTC-smartphone een scherm met een formaat van 5,5 inch. Deze display zou een quad HD-resolutie van 1440×2560 pixels krijgen. Het gerucht gaat dat er in de One E9 een MediaTek-processor komt. Het zou hier om een 64 bit-chipset gaan met acht kernen. Deze kans lijkt waarschijnlijker te zijn dan dat de One E9 de Snapdragon 810-chipset van Qualcomm krijgt, die wel in de One M9 zit.

Het is nog onbekend in hoeveel megapixel die grote ronde camera aan de achterkant van de HTC One E9 gaat schieten. De selfiecamera zou 13-megapixels maken, maar er zou ook een variant van de E9 uitkomen die aan de voorkant een UltraPixel-camera heeft die foto’s van 4 megapixel maakt.

Het is verder nog onbekend wanneer HTC deze nieuwe smartphone aankondigt. Daarnaast is het de vraag of de One E9 wereldwijd verkrijgbaar zal zijn en wat de adviesprijs wordt die HTC de smartphone meegeeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters