‘Foto’s verschenen van HTC One E9’

Het lijkt erop dat HTC binnenkort een nieuwe high end-smartphone gaat uitbrengen. De Taiwanese fabrikant zal dit doen in de vorm van de One E9, waarvan nu foto’s zouden zijn uitgelekt.

HTC One E9

Deze foto’s zijn gepubliceerd door TENAA, de Chinese telecomwaakhond, al is de betreffende pagina nu niet meer online. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Hierop is te zien dat de telefoon een rechte, en dus geen gebolde, achterkant krijgt en dat de BoomSound-boxen wederom aan de voorkant van de telefoon zijn geplaatst. Aan de achterkant zit bovenaan een grote ronde camera met een LED-flitsertje daaronder.

De HTC One E9 zou groter en platter zijn dan de One M9, die vorige week zondag in Barcelona op het Mobile World Congress werd aangekondigd. Specificaties van de One E9 zijn nog niet naar buiten gebracht, maar de geruchtenmolen draait uiteraard volop.

Waarschijnlijk heeft de nieuwe HTC-smartphone een scherm met een formaat van 5,5 inch. Deze display zou een quad HD-resolutie van 1440×2560 pixels krijgen. Het gerucht gaat dat er in de One E9 een MediaTek-processor komt. Het zou hier om een 64 bit-chipset gaan met acht kernen. Deze kans lijkt waarschijnlijker te zijn dan dat de One E9 de Snapdragon 810-chipset van Qualcomm krijgt, die wel in de One M9 zit.

Het is nog onbekend in hoeveel megapixel die grote ronde camera aan de achterkant van de HTC One E9 gaat schieten. De selfiecamera zou 13-megapixels maken, maar er zou ook een variant van de E9 uitkomen die aan de voorkant een UltraPixel-camera heeft die foto’s van 4 megapixel maakt.

Het is verder nog onbekend wanneer HTC deze nieuwe smartphone aankondigt. Daarnaast is het de vraag of de One E9 wereldwijd verkrijgbaar zal zijn en wat de adviesprijs wordt die HTC de smartphone meegeeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters