‘Foto’s verschenen van nieuwe BlackBerry Passport’

BlackBerry zou werken aan een opvolger van zijn vlaggenschip, de Passport. Sommige specificaties blijven hetzelfde, maar het ontwerp wordt waarschijnlijk een beetje aangepast.

BlackBerry Passport Oslo

Dat meldt BlackBerry Central, dat foto’s van de BlackBerry Passport laat zien. De nieuwe smartphone luistert nu nog naar de naam Oslo. Deze BlackBerry Oslo oogt minder hoekig dan de eerste Passport en heeft een zilveren kleur. Het fysieke toetsenbord onder het vierkante scherm is nog altijd aanwezig.

Deze display heeft ook in de BlackBerry Oslo een resolutie van 1440×1440 pixels. Foto’s maakt de nieuwe BlackBerry in 13 megapixel, terwijl er aan de voorkant een cameraatje zit die foto’s in 2 megapixel maakt. De batterij heeft, net als in de BlackBerry Passport, een inhoud van 3450 mAh en de smartphone draait op BlackBerry 10.3.2.

Andere specificaties van de onaangekondigde BlackBerry zijn nog onbekend. Wij zijn benieuwd of BlackBerry voor een modernere chipset kiest dan de Snapdragon 801 die in de eerste Passport zit.

BlackBerry Central claimt nog meer informatie te hebben van de BlackBerry Oslo, maar plaatst dat nog niet. Waarschijnlijk omdat zoiets natuurlijk lekker scoort. Wel stelt de site dat de Oslo op 30 juni door BlackBerry wordt aangekondigd. Officieel is dit nog niet bevestigd.

De BlackBerry Oslo komt ook naar Nederland, want de smartphone wereldwijd gereleased. Behalve in China. De eerste BlackBerry Passport kost in Nederland op dit moment ruim 550 euro. Deze smartphone is verkrijgbaar in het zwart en wit, en dus niet in het zilver, zoals dat met de BlackBerry Oslo wel het geval is. De smartphone heeft het formaat van een paspoort en moet oude klanten van BlackBerry terughalen. Het moet mensen aanspreken die terugverlangen naar een smartphone met een fysiek toetsenbord.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

tags:
  OnePlus 6

  We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

  Beste budgetsmartphones uitgelicht

  Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

  smartphone auto

  OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

  Samsung J2 Core

  Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

  Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

  Sony

  Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters