‘Foto’s verschenen van nieuwe BlackBerry Passport’

BlackBerry zou werken aan een opvolger van zijn vlaggenschip, de Passport. Sommige specificaties blijven hetzelfde, maar het ontwerp wordt waarschijnlijk een beetje aangepast.

BlackBerry Passport Oslo

Dat meldt BlackBerry Central, dat foto’s van de BlackBerry Passport laat zien. De nieuwe smartphone luistert nu nog naar de naam Oslo. Deze BlackBerry Oslo oogt minder hoekig dan de eerste Passport en heeft een zilveren kleur. Het fysieke toetsenbord onder het vierkante scherm is nog altijd aanwezig.

Deze display heeft ook in de BlackBerry Oslo een resolutie van 1440×1440 pixels. Foto’s maakt de nieuwe BlackBerry in 13 megapixel, terwijl er aan de voorkant een cameraatje zit die foto’s in 2 megapixel maakt. De batterij heeft, net als in de BlackBerry Passport, een inhoud van 3450 mAh en de smartphone draait op BlackBerry 10.3.2.

Andere specificaties van de onaangekondigde BlackBerry zijn nog onbekend. Wij zijn benieuwd of BlackBerry voor een modernere chipset kiest dan de Snapdragon 801 die in de eerste Passport zit.

BlackBerry Central claimt nog meer informatie te hebben van de BlackBerry Oslo, maar plaatst dat nog niet. Waarschijnlijk omdat zoiets natuurlijk lekker scoort. Wel stelt de site dat de Oslo op 30 juni door BlackBerry wordt aangekondigd. Officieel is dit nog niet bevestigd.

De BlackBerry Oslo komt ook naar Nederland, want de smartphone wereldwijd gereleased. Behalve in China. De eerste BlackBerry Passport kost in Nederland op dit moment ruim 550 euro. Deze smartphone is verkrijgbaar in het zwart en wit, en dus niet in het zilver, zoals dat met de BlackBerry Oslo wel het geval is. De smartphone heeft het formaat van een paspoort en moet oude klanten van BlackBerry terughalen. Het moet mensen aanspreken die terugverlangen naar een smartphone met een fysiek toetsenbord.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

tags:
  Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

  Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

  USB-C

  Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

  OnePlus 6 preview design

  Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

  LG G7 ThinQ review design

  Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

  iPhone X Plus resolutie

  iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

  Blackberry KEY2

  Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters