‘Foto’s verschenen van prototype Microsoft Lumia 950’

Microsoft zou werken aan een nieuw vlaggenschip in de Lumia 900-lijn. Het gaat hier om de Microsoft Lumia 950. Van een prototype van deze smartphone zouden nu foto’s zijn verschenen.

Microsoft Lumia 950

Deze foto’s zijn gepubliceerd op Windows Poweruser, dat wel vaker informatie online zet over onaangekondigde smartphones van Microsoft. Volgens de site krijgt de smartphone een scherm met een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels. Het is nog onbekend welk formaat het scherm van de Lumia 950 krijgt.

Microsoft voorziet de telefoon als het goed is van een USB C-ingang, die ook in de OnePlus 2 zit en waarschijnlijk ook in de Samsung Galaxy Note 5 komt te zitten. Verder krijgt de Microsoft Lumia 950 3GB aan werkgeheugen. De telefoon draait uiteraard op het nieuwe besturingssysteem van de Amerikaanse fabrikant, Windows 10.

Hoewel er foto’s van het prototype zijn verschenen, is er over het uiterlijk van de telfoon nog niet al te veel duidelijk. Over de achterkant zit een hoes die het design verbergt. Wel lijkt de smartphone een PureView-camera te krijgen, maar dat mag eigenlijk geen verrassing heten.

De randen rondom het scherm lijken verder redelijk dun te zijn, wat waarschijnlijk geen overbodige luxe is aangezien de telefoon waarschijnlijk wel redelijk groot zal worden. Dit gezien het feit dat het scherm een quad HD-resolutie krijgt.

Rest nu de vraag wanneer Microsoft zijn nieuwe vlaggenschip aankondigt. Dat is nog onbekend, maar waarschijnlijk zal dit geen maanden meer duren. We wachten het af. Wat de telefoon gaat kosten weten we eveneens niet, net als de exacte lanceringsdatum in Nederland nog een vraagteken is.

Microsoft Lumia 950 
Microsoft Lumia 950 
Microsoft Lumia 950 
Microsoft Lumia 950 
Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters