‘Foto’s verschenen van Samsung Galaxy S6 Active’

Dat Samsung dit jaar waarschijnlijk met de Galaxy S6 Active komt, mag geen verrassing heten. Het is inmiddels een traditie van de Zuid-Koreaanse fabrikant om met een gepantserde versie van zijn vlaggenschip komt. Van deze Samsung Galaxy S6 Active zijn nu waarschijnlijk de eerste foto’s verschenen.

Samsung Galaxy S6 Active

Deze kiekjes zijn in handen van GSM Arena. Op de twee foto’s zijn de voorkant en achterkant van de Galaxy S6 Active te zien. Het uiterlijk is weinig verrassend. De achterkant is helemaal ‘ingemetseld’ en de voorkant beschik, net zoals bijvoorbeeld de Galaxy S5 Active, over stevige fysieke knoppen.

Het is daarom de vraag of de Galaxy S6 Active beschikt over een vingerafdruksensor. Dit is afwachten. Waarschijnlijk zijn de overige specificaties van de smartphone nagenoeg gelijk aan de gewone Galaxy S6, die dit jaar op het Mobile World Congress in Barcelona werd gepresenteerd.

Dit betekent dat de Samsung Galaxy S6 Active waarschijnlijk een scherm met een formaat van 5,1 inch en een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels krijgt. In de smartphone zit dan de Exynos 7 Octa-chipset. Deze 64 bit-chipset heeft acht kernen en een maximale kloksnelheid van 2,1GHz.

Verder heeft de smartphone 3GB ram en een opslagcapaciteit van minimaal 32GB, zo ligt in de lijn der verwachting. Foto’s maakt de smartphone in 16 en 5 megapixel. Het grote verschil tussen de Active en gewone S6 is waarschijnlijk de inhoud van de batterij.

De gewone S6 heeft een batterij met maar een inhoud van 2600 mAh, terwijl de Galaxy S6 Active met 3500 mAh een heel wat grotere batterij zou krijgen. Dit zou geen overbodige luxe zijn. Zeker niet als je met de Galaxy S6 Active de wildernis in trekt.

Het is nog onbekend wanneer Samsung de smartphone aankondigt.

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters