‘Foto’s verschenen van Samsung Galaxy Tab S2’

Het is de verwachting dat Samsung deze zomer zijn nieuwe toptablet aankondigt, de Galaxy Tab S2. Over dit apparaat was al het een en ander naar buiten gekomen, maar nu zijn er ook foto’s van de Galaxy Tab S2 verschenen.

Samsung Galaxy Tab S2

Deze zijn gevonden door het doorgaans goed ingelichte, Franstalige No Where Else. Het gaat om de kleinere van de twee exemplaren van de Galaxy Tab S2. Deze tablet heeft een scherm met een formaat van 8 inch. Deze display heeft een hoge resolutie 2048×1536 pixels.

In de tablet zit een Exynos-processor van Samsung die over acht kernen beschikt en geklokt is op maximaal 1,9GHz. De Galaxy Tab S2 heeft daarnaast 3GB aan werkgeheugen. De opslagcapaciteit van 16GB is uit te breiden via een micro sd-kaart.

Samsung stopt twee relatief goede camera’s voor een tablet in de Galaxy Tab S2. Met de camera aan de voorkant schiet je foto’s in 2 megapixel. Aan de achterkant heeft Samsung een camera met een 8-megapixelsensor geplaatst. Iets dat voor een tablet helemaal niet verkeerd is.

De Zuid-Koreaanse fabrikant voert ook op het gebied van tablets zijn motto ‘dun, dunner, dunst’ door, want de Galaxy Tab S2 is waarschijnlijk maar 5,4 millimeter dun. Hiermee verslaat het met afstand bijvoorbeeld de Apple iPad Air 2, die met 6,1 millimeter ook al niet bepaald een dikkertje was.

De Galaxy Tab S2 is waarschijnlijk gemaakt van aluminium, net als de meest recente topmodellen die Samsungs smartphone-afdeling de afgelopen tijd lanceerde, zoals de Galaxy Note 4, Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy Tab S2 
tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters