Fotoshoot met de HTC Snap en de Touch Pro2

Tijdens de TeleVisie2009-beurs heeft All About Phones uitgebreid de mogelijkheid gekregen om met de nieuwe HTC Snap en de Touch Pro II te spelen. Daarnaast werd ons ook verteld dat de Touch Pro2 al volgende maand in de winkels moet gaan liggen.

<figure class=”wp-caption alignnone”>HTC Snap

Gisteren was All About Phones aanwezig bij de TeleVisie beurs in Nieuwegein en tijdens ons bezoek hebben we bij alle merken om het nieuwe portfolio gevraagd en zo ook bij HTC. Eerder deze week werd ons al duidelijk gemaakt via een medewerker van MCC dat de HTC Snap aanwezig zou zijn op de beurs en gelukkig was het toestel in volle glorie te bewonderen door ons. De HTC Snap is een erg klein toestel dat wel voorzien is van een volledig qwerty-toetsenbord dat opmerkelijk lekker wegtypt. Het toestel zelf ligt erg lekker in de hand en daarnaast heeft het een mooi scherm waardoor alles goed te zien is. De trackball in het midden is wel weer even wennen maar dit moet goed te doen zijn aangezien we deze ook kennen van de HTC Magic 2 die overigens ook aanwezig was.

HTC Snap

 

HTC Snap

 

HTC Snap

 

HTC Touch Pro2

Naast de HTC Snap waren natuurlijk ook de Touch Diamond2 en de Touch Pro2 aanwezig. We hebben even uitgebreid met de Touch Pro2 mogen spelen en we waren al snel tot de conclusie gekomen dat dit een meer dan waardige opvolger is voor de Touch Pro. Het toestel ziet er niet alleen gelikt uit, hij is ook erg netjes afgewerkt, het toetsenbord typt heerlijk weg en de toetsen zijn ook nog eens verlicht. Het toestel voelt erg snel aan in gebruik en hij past daarnaast prima in je zak. Ook het scherm is erg mooi helder en scherp waardoor alle kleuren prima weergegeven worden. De nieuwe inzoomknop werkt daarnaast ook erg goed en ook de vernieuwde Touch Flo 3D mag er zeker wezen.

HTC wist ook nog te vertellen dat de Touch Pro2 rond mei in de winkels zal gaan liggen voor een prijs die rond de 600 euro moet bedragen. Dit is in lijn met wat HTC baas Mark Moons tegen All About Phones zei tijdens het MWC in Barcelona.

HTC Touch Pro2

 

HTC Touch Pro2

 

HTC Touch Pro2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters