Foursquare, Shazam en Runkeeper krijgen iOS 7 look mee

Op de dag dat iOS 7 gelanceerd wordt door Apple voor de consument weten veel app-makers hun app te voorzien van een grote update. Ondermeer Foursquare, Runkeeper en Shazam hebben vandaag een nieuw jasje gekregen.

Apple zal naar verwachting vanavond rond 19 uur Nederlandse tijd iOS 7 gaan vrijgeven voor het grote publiek. De grote update brengt een flinke design wijziging met zich mee aangezien het gehele systeem onderhanden is genomen. IOS 7 ziet er dan ook compleet nieuw uit en applicatiemakers kunnen dan ook niet achter blijven aangezien de icoontjes bijvoorbeeld een stuk platter zijn geworden en applicaties een stuk vrolijker zijn geworden dankzij de nieuwe kleurtjes die iOS 7 standaard mee heeft gekregen.

Ondermeer Foursquare heeft zijn app helemaal in het nieuw gestoken. De app heeft een heel nieuw interface mee gekregen dat in lijn is met iOS 7. De interface is vlakker geworden en ook het icoontje van de app zelf is nu in lijn met het nieuwe systeem. Daarnaast beschikt de app ook over nieuwe functies die vooral de stabiliteit ten goeden moeten komen.

Ook Runkeeper is helemaal in het nieuw gestoken. De app heeft een nieuwe interface gekregen en een vlakker icooontje. Zodra de app wordt opgestart wordt gelijk op de kaart weergegeven waar men zich bevindt. De functionaliteit van de app is niet uitgebreid maar wel laten de app-makers weten dat de app nu op de achtergrond beter kan werken met iOS 7 dankzij app fetching. Ook de interface om een workout te doen en om je eigen prestaties te volgen is helemaal aangepast, zo belooft de maker.

Tot slot is ook de app Shazam compleet vernieuwd. De app beschikt net als de andere twee apps over een compleet nieuw uiterlijk. Daarnaast is de app ook sneller geworden en helemaal geoptimaliseerd voor iOS 7. Een ander voordeel van de update is dat de app ook beschikt over een betere herkenningstechnologie om nummers sneller en beter te herkennen. Daarnaast kunnen tags nu middels een Facebook-update gedeeld worden en worden laatst getagde apps voortaan gelijk weergeven zodra de app opstart.

Apple heeft vandaag ook haar eigen apps voorzien van een update. Daarnaast hebben een tal van andere makers van apps voor iOS ook hun apps voorzien van de nodige updates voor iOS 7.

Runkeeper iOS 7 
Runkeeper iOS 7 
Shazam iOS 7 
Shazam iOS 7 
iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Google Assistant

Concurrentie voor Siri: Google Assistant nog dit jaar naar Nederland lees verder

iPhone crash karakter

Pas op: Indisch karakter doet elke iPhone crashen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters