Foursquare, Shazam en Runkeeper krijgen iOS 7 look mee

Op de dag dat iOS 7 gelanceerd wordt door Apple voor de consument weten veel app-makers hun app te voorzien van een grote update. Ondermeer Foursquare, Runkeeper en Shazam hebben vandaag een nieuw jasje gekregen.

Apple zal naar verwachting vanavond rond 19 uur Nederlandse tijd iOS 7 gaan vrijgeven voor het grote publiek. De grote update brengt een flinke design wijziging met zich mee aangezien het gehele systeem onderhanden is genomen. IOS 7 ziet er dan ook compleet nieuw uit en applicatiemakers kunnen dan ook niet achter blijven aangezien de icoontjes bijvoorbeeld een stuk platter zijn geworden en applicaties een stuk vrolijker zijn geworden dankzij de nieuwe kleurtjes die iOS 7 standaard mee heeft gekregen.

Ondermeer Foursquare heeft zijn app helemaal in het nieuw gestoken. De app heeft een heel nieuw interface mee gekregen dat in lijn is met iOS 7. De interface is vlakker geworden en ook het icoontje van de app zelf is nu in lijn met het nieuwe systeem. Daarnaast beschikt de app ook over nieuwe functies die vooral de stabiliteit ten goeden moeten komen.

Ook Runkeeper is helemaal in het nieuw gestoken. De app heeft een nieuwe interface gekregen en een vlakker icooontje. Zodra de app wordt opgestart wordt gelijk op de kaart weergegeven waar men zich bevindt. De functionaliteit van de app is niet uitgebreid maar wel laten de app-makers weten dat de app nu op de achtergrond beter kan werken met iOS 7 dankzij app fetching. Ook de interface om een workout te doen en om je eigen prestaties te volgen is helemaal aangepast, zo belooft de maker.

Tot slot is ook de app Shazam compleet vernieuwd. De app beschikt net als de andere twee apps over een compleet nieuw uiterlijk. Daarnaast is de app ook sneller geworden en helemaal geoptimaliseerd voor iOS 7. Een ander voordeel van de update is dat de app ook beschikt over een betere herkenningstechnologie om nummers sneller en beter te herkennen. Daarnaast kunnen tags nu middels een Facebook-update gedeeld worden en worden laatst getagde apps voortaan gelijk weergeven zodra de app opstart.

Apple heeft vandaag ook haar eigen apps voorzien van een update. Daarnaast hebben een tal van andere makers van apps voor iOS ook hun apps voorzien van de nodige updates voor iOS 7.

Runkeeper iOS 7 
Runkeeper iOS 7 
Shazam iOS 7 
Shazam iOS 7 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters