Foxconn: “iPhone 5 komt in juni op de markt”

Een medewerker van Foxconn heeft aan de Japanse televisie gemeld dat Foxconn in allerijl mensen aan het aannemen is om de introductie van de iPhone 5 in juni mogelijk te maken. Foxconn wil in totaal 18.000 mensen extra aannemen om zo de productie te verhogen.

Een medewerker van Foxconn heeft in een reportage van Tokyo TV aangegeven dat hij mensen aan het rekruteren is om de productie van de iPhone 5 te verhogen. Volgens de medewerker moet het toestel in juni de verkoop in gaan en voor die tijd moet Foxconn een aardige voorraad opgebouwd hebben om aan de vraag te kunnen voldoen. In totaal moet Foxconn 18.000 nieuwe medewerkers binnen halen om de productie op het gewenste niveau te krijgen.

Foxconn assembleert al jaren voor Apple de MacBooks, iMacs, iPods, iPhones en iPads en beide partijen zijn dan ook nauw met elkaar verbonden. Een week geleden was de CEO van Apple nog aanwezig in China om ondermeer de fabrieken van Foxconn te bezoeken. Beide partijen lieten toen al weten een flink aantal extra medewerkers aan te nemen om zo de overuren terug te dringen. Deze extra medewerkers zijn dus ook bedoeld om de productiecapaciteit flink te verhogen om zo aan de vraag voor de iPhone 5 te kunnen voldoen.

Apple iPhone 5 mockup

 

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters