Foxconn: “iPhone 5 komt in juni op de markt”

Een medewerker van Foxconn heeft aan de Japanse televisie gemeld dat Foxconn in allerijl mensen aan het aannemen is om de introductie van de iPhone 5 in juni mogelijk te maken. Foxconn wil in totaal 18.000 mensen extra aannemen om zo de productie te verhogen.

Een medewerker van Foxconn heeft in een reportage van Tokyo TV aangegeven dat hij mensen aan het rekruteren is om de productie van de iPhone 5 te verhogen. Volgens de medewerker moet het toestel in juni de verkoop in gaan en voor die tijd moet Foxconn een aardige voorraad opgebouwd hebben om aan de vraag te kunnen voldoen. In totaal moet Foxconn 18.000 nieuwe medewerkers binnen halen om de productie op het gewenste niveau te krijgen.

Foxconn assembleert al jaren voor Apple de MacBooks, iMacs, iPods, iPhones en iPads en beide partijen zijn dan ook nauw met elkaar verbonden. Een week geleden was de CEO van Apple nog aanwezig in China om ondermeer de fabrieken van Foxconn te bezoeken. Beide partijen lieten toen al weten een flink aantal extra medewerkers aan te nemen om zo de overuren terug te dringen. Deze extra medewerkers zijn dus ook bedoeld om de productiecapaciteit flink te verhogen om zo aan de vraag voor de iPhone 5 te kunnen voldoen.

Apple iPhone 5 mockup

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Sjaakie -

  Zeikers.. als tie niet in juni had gekomen, dan was het wle met de herfst. Als je in februari maart een 4s koopt dan weet je dat er met +- een halfjaar een andere in de winkels zal liggen. Of het nou een telefoon is of een auto, er komt altijd weer een nieuwer model, en bij gsm`s gaat het wat sneller.. dus nie huile!!

  1. duss -

   Wat boeit dat nou :S? Dan zou je nooit een nieuw product kunnen kopen omdat er altijd de kans bestaat dat er binnenkort een beter product komt, vooral wanneer het om technologie gaat.

   1. robert -

    Natuurlijk boeit dat.
    Zou jij het niet erg vinden als 2 maanden na je aankoop een nieuw model uitkomt?
    Zeker ook omdat dan het huidige model goedkoper wordt.

    Bij technoligie is het gelukkig meestal voorspelbaar wanneer nieuwe modellen uitkomen.

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters