Foxconn: “iPhone 5 komt in juni op de markt”

Een medewerker van Foxconn heeft aan de Japanse televisie gemeld dat Foxconn in allerijl mensen aan het aannemen is om de introductie van de iPhone 5 in juni mogelijk te maken. Foxconn wil in totaal 18.000 mensen extra aannemen om zo de productie te verhogen.

Een medewerker van Foxconn heeft in een reportage van Tokyo TV aangegeven dat hij mensen aan het rekruteren is om de productie van de iPhone 5 te verhogen. Volgens de medewerker moet het toestel in juni de verkoop in gaan en voor die tijd moet Foxconn een aardige voorraad opgebouwd hebben om aan de vraag te kunnen voldoen. In totaal moet Foxconn 18.000 nieuwe medewerkers binnen halen om de productie op het gewenste niveau te krijgen.

Foxconn assembleert al jaren voor Apple de MacBooks, iMacs, iPods, iPhones en iPads en beide partijen zijn dan ook nauw met elkaar verbonden. Een week geleden was de CEO van Apple nog aanwezig in China om ondermeer de fabrieken van Foxconn te bezoeken. Beide partijen lieten toen al weten een flink aantal extra medewerkers aan te nemen om zo de overuren terug te dringen. Deze extra medewerkers zijn dus ook bedoeld om de productiecapaciteit flink te verhogen om zo aan de vraag voor de iPhone 5 te kunnen voldoen.

Apple iPhone 5 mockup

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters