Fraaie Linshof i8 meet zich met OnePlus One en Honor 6

De nieuwe, Duitse smartphonefabrikant Linshof wil volgend jaar een fraai vormgegeven telefoon op de markt brengen. Deze telefoon krijgt hele goede specificaties, en kan zich qua prijs ook nog eens meten met de Honor 6 en OnePlus One.

Linshof i8

Linshof komt uit Duitsland. De i8 lijkt nog het meeste op de P’9981 van BlackBerry. Alleen zijn de specificaties van de Linshof stukken beter: die zijn vergelijkbaar met die van de Samsung Galaxy S5.

Zo heeft de Linshof i8 een super amoledscherm met een full HD-resolutie. Het scherm is 5 inch groot. Het is nog onduidelijk welke processor in de telefoon komt te zitten. De Snapdragon 810 wordt genoemd, maar ook de MediaTek MT6795 passeert de revue.

De processor zou acht kernen hebben en 2,1 GHz klokken. De hoeveelheid werkgeheugen staat wel al vast, dat is 3GB. Ook heeft de Linshof i8 veel opslagruimte: 80GB. De camera’s schieten foto’s in 13 en 8 megapixel en de batterij is met 3100 mAh ook behoorlijk goed te noemen.

Volgens Linshof draait de i8 op Android 5.0 Lollipop. De Duitse fabrikant heeft zijn eigen userinterface. Zo lijkt het erop dat de statusbalk niet boven- maar onderaan het scherm zit. De UI lijkt de mogelijkheid te hebben om livetiles in plaats van de gebruikelijke Android-apps en –mapjes te gebruiken.

Interessante specificaties dus, maar de prijs maakt het allemaal nog interessanter. Linshof zou namelijk 380 dollar vragen voor de i8. Omgerekend hebben we het dan over ongeveer 300 euro. De telefoon is vanaf het eerste kwartaal in 2015 verkrijgbaar. Al is het de vraag of de i8 dan ook gelijk in Nederland te koop is.

Fraaie Linshof i8 meet zich met OnePlus One en Honor 6 linshof1 
Fraaie Linshof i8 meet zich met OnePlus One en Honor 6 linshof2 
Fraaie Linshof i8 meet zich met OnePlus One en Honor 6 linshof3 
Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters