'Frame van iPhone 6 uitgelekt, wordt groter dan iPhone 5S'

Op het Chinese sociale netwerk Weibo zijn foto’s geplaatst van het frame van een nieuwe iPhone. Dat wordt er althans bij vermeld. Te zien is een metalen frame dat een stuk dunner en groter is dan dat van de huidige iPhone, de 5S.

De iPhone 5S en zijn plastic broertje de 5C zijn nog niet zo lang op de markt; sinds september vorig jaar. Het ligt voor de hand dat Apple de opvolger(s) niet eerder dan in september dit jaar zal presenteren.

Dat weerhoudt de geruchtenmachine er niet van om nu al te speculeren over de nieuwe iPhone. Bloomberg, een zakenuitgave die in het verleden meerdere primeurs heeft gebracht over producten van Apple, meldde al eerder dat Apple bezig is met twee nieuwe, grotere iPhones. Die zouden schermen krijgen van 4,7 en 5,5 inch.

Het verhaal van Bloomberg lijkt nu ondersteund te worden door de foto’s van het metalen frame die op Weibo zijn gezet. De iPhone 6 lijkt een ultradun apparaat te worden, als het tenminste om een foto van een echt iPhone-onderdeel gaat. Ook lijkt het een stukje langer en breder te zijn dan de huidige iPhones, die het met een 4-inch scherm moeten stellen.

Of het gerucht klopt, zal pas blijken als Apple de telefoon officieel presenteert.

'Frame van iPhone 6 uitgelekt, wordt groter dan iPhone 5S' php6boeaf 

Bron: Pocket-lint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bas_vhn -

  Ik denk dat ze ook het traditionele formaat iPhone wel blijven verkopen. Waarschijnlijk de huidige iPhone 5s/c, of misschien door middel van een update van deze telefoons. Over deze foto valt voor de rest niet zoveel te zeggen, behalve dat het een groot en dun frame is.

 2. Quasimodo -

  Dit zag elke blinde aankomen. Apple is natuurlijk al lang niet leading meer en volgt steeds meer het pad van de marktleider, Samsung.
  Neemt niet weg dat de consument er bij gebaat is. Nu nog fatsoenlijke prijzen, een verwisselbare accu en een SDcardslot. Ik weet het ijdele hoop, maar hoop doet leven 😉

  1. DannyD -

   Zeker ijdele hoop! Apple geef hun consumenten geen SD cardslot omdat dat hun marges naar beneden haalt.

   Het kost hun nu een paar dollars om de interne opslagcapaciteit van een iPhone te verdubbelen (8GB, 16GB, 32GB, 64GB). Maar dezelfde stappen kost een consument al snel honderden dollars.

   Stel ze geven de consumenten de mogelijkheid om een SD cardslot te gebruiken. Dan kiezen de meeste voor een goedkopere, 8GB, 16GB etc, iPhone om die vervolgens zelf goedkoop een upgrade te geven met een SD card. Hoe hoger de opslagcapaciteit, geldt ook voor de iPad, hoe hoger hun marges.

   Wat goed is voor de consument is niet per definitie goed voor Apple.

   1. Quasimodo -

    Helemaal waar. Onderzoeken tonen aan dat het bouwen van een iPhone niet meer kost dan van een andere, met minder exotische materialen, highend smartphone van de concurrentie. Dit zit hem met name in het ontbreken van verschillende sensors en sdcardslot. Het bijzondere hieraan is dat Apple alles van partners moet kopen en daardoor dus duurder uit is dan bijvoorbeeld Samsung die bijna zelf in alle onderdelen voorziet. Hier boven op komen dan ook nog de door jou genoemde extra geheugen varianten die gewoonweg belachelijk hoog geprijsd zijn. Tel uit je winst.

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters