Frankrijk krijgt dan toch zijn iPhone – Update

Apple heeft vandaag bekend gemaakt dat het de iPhone in Frankrijk samen met Orange gaat verkopen. Het toestel zal wederom 399 euro gaan kosten met een Orange contract.

De berichten dat het toestel daar via Orange uitgebracht zou gaan worden waren enkele weken geleden al in het nieuws. Vervolgens ontstonden er diverse problemen die te maken hadden met de Franse ‘Sim-lock’ wetgeving en moeizame onderhandelingen tussen Apple en Orange over de verdeling van de belminuten-omzet. Die zorgden ervoor dat de geruchten steeds sterker werden dat de Franse iPhone deal op losse schroeven was komen te staan.

Deze problemen zijn inmiddels dus opgelost danwel via een compromis uit de wereld geholpen met als gevolg dat de iPhone vanaf 29 November in Frankrijk uitgebracht gaat worden in combinatie met Orange abonnementen. Net als in Duitsland en Engeland gaat de iPhone in Frankrijk ook voor 399 Euro over de toonbank.

1192598426iPhone-France-29-Nov 

17/10/2007 11.45

Inmiddels weet de franse Orange site ook te melden dat de iPhone unlocked verkocht zal worden omdat de Franse wet dit eist. Echter meer details zijn nog niet vrijgegeven.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters