Fujitsu komt met Windows 7 tablet

Fujitsu brengt een flink formaat tablet uit die loopt op Windows 7. Het apparaat wordt volgende week gepresenteerd op de CEBIT, de grote jaarlijkse computerbeurs in Duitsland.

Fujitsu-Stylistic-Q550

Fujitsu heeft zijn tablet Stylistic Q550 genoemd. Die wordt op de grootste computerbeurs ter wereld voor het eerst officieel gepresenteerd aan pers en publiek.

De tablet is voornamelijk bedoeld voor zakelijk gebruik. Er komen allerlei beveiligingszaken in, zoals een smart card reader en een optionele vingerafdruklezer. Dat maakt deze tablet ‘veiliger’ dan andere op de markt.

De accu van de Stylistic Q550 zou acht uur mee moeten kunnen. Genoeg voor een werkdag, behalve voor wie overwerkt; dan moet er een oplader te voorschijn worden gehaald.

De tablet loopt zoals gezegd op Windows 7 en heeft een solid state drive – een harddisk zonder draaiende onderdelen – van naar keuze 32 of 64 gigabyte. Het scherm meet tien inch en er zit een Intel processor in. Ook bevat de tablet camera’s voor en achter. De prijs van het apparaat is nog niet bekendgemaakt. In het filmpje hieronder is te zien hoe de tablet er uitziet.

Bron: Ubergizmo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters