Fun serie van Sony Ericsson komt eraan

Volgens de geruchten is Sony Ericsson bezig met een nieuwe F-serie die staat voor “Fun”. Deze telefoons hebben het vooral op gamers voorzien.

Het laatste gerucht rond Sony Ericsson is dat het merk werkt aan een nieuwe F-serie mobiele telefoons. De ‘F’ zou staan voor ‘Fun’. Naar verluidt presenteert Sony Ericsson volgende week al de F305, een ‘low-end’ mobieltje dat vooral is ontworpen om op te gamen. Eind vorig jaar werd in diverse media ook al gespeculeerd over een ‘PSP Phone’. Sony ontkende destijds echter direct met een dergelijk toestel bezig te zijn. Na dat Apple zich met zijn nieuwe iPhone steeds meer op gamers is gaan oriënteren nadat Nokia N-Gage nieuw leven had ingeblazen, zou het best zo kunnen zijn dat Sony Ericsson er ook brood in ziet.

Softwarehuizen hebben al te kennen gegeven dat games voor mobieltjes potentieel de grootste markt kunnen worden voor games. Immers, mobieltjes worden het meest gebruikt door een mens qua elektronica. 17 juni is een persconferentie in Amsterdam waar meer duidelijk zal worden, All About Phones zal daar ook aanwezig zijn.

Afbeelding psp 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters