Fusie van Britse tak van T-Mobile en Orange goedgekeurd door Europese Commissie

De samenvoeging van T-Mobile en Orange in het Verenigd Koninkrijk is goedgekeurd door de Europesche Commisie. De fusie zal er voor zorgen dat ze de grootste provider worden in Engeland, waar ze op dit moment de twee kleinste mobiele aanbieders zijn.

T-mobileMaandag is goedgekeurd dat de Britse tak van T-Mobile en Orange gaan fuseren door de Europese Commissie. Met deze actie zullen de twee kleinste providers van Engeland samen de grootste worden van de nu vier aanbieders van mobiele telefonie in Groot Brittanniƫ. Het plan is dat de twee bedrijven in april succesvol zijn samengevoegd.

De samengevoegde bedrijven willen in totaal 3,8 miljard euro gaan besparen, dit willen ze bereiken door hun netwerken samen te voegen, het aantal winkels te verminderen en te snijden in het personeelbestand. The Times melde dinsdag dat er ongeveer 2000 banen zullen verdwijnen door de fusie, deze uitspraak deden ze gebaseerd op onderzoek van verschillende analisten. Op dit moment heeft Orange UK 12.500 mensen in dienst en T-Mobile UK maar 6.500, de bedrijven willen nog geen concrete informatie geven over hun toekomstige personeelsbeleid.

Volgens Tom Alexander, chef van de van de samengevoegde bedrijven, zal de fusie soepel gaan verlopen en een groot voordeel opleveren voor de consument.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters