G Watch en Gear Live nog niet in Nederland te bestellen

De G Watch van LG en de Gear Live van Samsung staan al in de Google Play Store. Nederlanders kunnen de nieuwe smartwatches alleen nog niet bestellen.

G Watch en Gear Live nog niet in Nederland te bestellen g watch 1
LG G Watch

Er is ook nog geen datum bekend voor wanneer Nederlanders en Belgen de Android Wear-horloges kunnen bestellen. Waarschijnlijk zal de G Watch deze zomer al wel te verkrijgen zijn. In een persbericht schrijft LG dat ‘consumenten die voor 31 augustus bij een Vodafone- of Belcompany-winkel een abonnement afsluiten of verlengen in combinatie met de LG G3 de G Watch gratis ontvangen’.

De G Watch is sinds gisteren te pre-orderen in twaalf landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zuid-Korea en Japan. ‘Kort daarna’ volgen 27 andere landen, maar Nederland staat daar niet bij.

De G Watch en Gear Live werden gisteren gepresenteerd. De G Watch bezit een Snapdragon 400-processor van 1,2 GHz. Het 1,65 inch LCD IPS-scherm gaat nooit uit en de batterij heeft een inhoud van 400 mAh – voor een smartwatch best veel.

Het toestel beschikt over 512 MB aan werkgeheugen en 4 GB aan opslag. Android Wear is compatibel met smartphones die draaien op Android 4.3 en hoger. Het toestel weeg 63 gram en is 9,95 millimeter dik. Ook is de G Watch, net als de Gear Live, waterdicht. De G Watch komt in het ‘white gold’ en ‘titan black’ op de markt.

De Gear Live heeft een iets kleiner scherm. Net als de Gear 2 is het scherm van de Live 1,63 inch groot. Het gaat hier om een superamoled-scherm met een resolutie van 320×320 pixels, wat ook gelijk is aan de Gear 2. De processor heeft een kloksnelheid van 1,2 GHz en evenveel werkgeheugen en opslag als de G Watch. De batterij is met 300 mAh iets kleiner. Ook de Gear Live is waterdicht.

G Watch en Gear Live nog niet in Nederland te bestellen gear live 
Samsung Gear Live
KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters