G Watch en Gear Live nog niet in Nederland te bestellen

De G Watch van LG en de Gear Live van Samsung staan al in de Google Play Store. Nederlanders kunnen de nieuwe smartwatches alleen nog niet bestellen.

G Watch en Gear Live nog niet in Nederland te bestellen g watch 1
LG G Watch

Er is ook nog geen datum bekend voor wanneer Nederlanders en Belgen de Android Wear-horloges kunnen bestellen. Waarschijnlijk zal de G Watch deze zomer al wel te verkrijgen zijn. In een persbericht schrijft LG dat ‘consumenten die voor 31 augustus bij een Vodafone- of Belcompany-winkel een abonnement afsluiten of verlengen in combinatie met de LG G3 de G Watch gratis ontvangen’.

De G Watch is sinds gisteren te pre-orderen in twaalf landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Zuid-Korea en Japan. ‘Kort daarna’ volgen 27 andere landen, maar Nederland staat daar niet bij.

De G Watch en Gear Live werden gisteren gepresenteerd. De G Watch bezit een Snapdragon 400-processor van 1,2 GHz. Het 1,65 inch LCD IPS-scherm gaat nooit uit en de batterij heeft een inhoud van 400 mAh – voor een smartwatch best veel.

Het toestel beschikt over 512 MB aan werkgeheugen en 4 GB aan opslag. Android Wear is compatibel met smartphones die draaien op Android 4.3 en hoger. Het toestel weeg 63 gram en is 9,95 millimeter dik. Ook is de G Watch, net als de Gear Live, waterdicht. De G Watch komt in het ‘white gold’ en ‘titan black’ op de markt.

De Gear Live heeft een iets kleiner scherm. Net als de Gear 2 is het scherm van de Live 1,63 inch groot. Het gaat hier om een superamoled-scherm met een resolutie van 320×320 pixels, wat ook gelijk is aan de Gear 2. De processor heeft een kloksnelheid van 1,2 GHz en evenveel werkgeheugen en opslag als de G Watch. De batterij is met 300 mAh iets kleiner. Ook de Gear Live is waterdicht.

G Watch en Gear Live nog niet in Nederland te bestellen gear live 
Samsung Gear Live

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Apple AR Bril

Krijgt Apple’s AR bril de discutabele iPhone X inham? lees verder

HTC Vive Focus

Details rondom standalone virtual reality headset HTC duiken op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters