‘Galaxy A3 en A5 werkend te zien in video’

De geruchtenstroom rondom Samsungs nieuwe Galaxy A-reeks lijkt niet meer te stoppen. Nu is er een video verschenen waarin de Galaxy A3 en Galaxy A5 te zien zijn. Hierin zijn de smartphones werkend te zien naast de Galaxy Alpha.

Nieuwe foto's van Samsung Galaxy A-telefoons verschenen samsung galaxy a5 a3

De video is geschoten door een Android Mexico. Het gaat waarschijnlijk om hetzelfde beeldmateriaal als de foto’s die dit weekend verschenen. Op de video is te zien dat de telefoons ongeveer hetzelfde design krijgen en dat de randen naast het scherm best dik zijn. De telefoons zijn wel heel dun en ze draaien allebei op Android 4.4.4 KitKat.

Het geheugen van de A-smartphones is uitbreidbaar omdat er twee gleufjes aan de rechter zijkant van de telefoons zitten. Dit was al min of meer bekend: de specificaties van de A3 en A5 zijn al eens uitgelekt. De video is een mooie, extra bevestiging. Dikke kans dat deze twee smartphones al in Nederland zijn, trouwens.

Er is ook eindelijk meer informatie over de Galaxy A7. Daar schreven we al eens over, maar toen kwamen we eigenlijk niet verder dan het gerucht dat ‘ie bestaat. Het moet de beste van de drie nieuwe A-telefoons worden. Nu is er een specificatie verschenen die dit lijkt te bevestigen.

Deze zijn in handen van SamMobile, de autoriteit op het gebied van Samsung-leaks. Volgens de site krijgt de Samsung Galaxy A7 een 5,5-inch scherm met full HD-resolutie. Meer informatie over de A7 blijft uit.

Ondertussen ligt er nog meer informatie over de Galaxy A5 op straat. Deze telefoon komt waarschijnlijk in november op de markt voor een prijs tussen de 400 en 450 euro. Dit komt overeen met een eerder gerucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X met Intel en Qualcomm modem

Niet elke iPhone X is even snel: heb jij de snellere hardware? lees verder

ETQ Amsterdam

Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters