Samsung verlaagt stilletjes prijzen Galaxy A5 (2017) en Galaxy A3 (2017)

Samsung heeft stilletjes de prijzen van de Galaxy A5 (2017) en Galaxy A3 (2017) verlaagd in Europa. Daarmee zijn de budgetmodellen er opeens een stuk aantrekkelijker op geworden.

Samsung Galaxy A (2017

Samsung Galaxy A5 2017 reviewDe nieuwe Samsung Galaxy A (2017) serie heeft indruk gemaakt. De betaalbare toestellen passen eigenlijk perfect bij de huidige smartphonemarkt: je hebt niet meer het nieuwste en het beste nodig. De Android smartphones hebben een smaakvol ontwerp, en voelen premium aan. Onder de motorkap wordt vooral gefocust op wat belangrijk is voor de doorsnee consument: accuduur en stabiliteit. Je hebt immers niet meer de nieuwste processor nodig om je favoriete spelletje te spelen. Voeg er waterdichtheid en prima camera’s aan toe en je hebt een betaalbaar doch compleet totaalpakket.

Lagere prijzen voor Galaxy A5 (2017) en Galaxy A3 (2017)

Was je al aan het sparen voor de 5.2-inch Galaxy A5 (2017) of de 4.7-inch Galaxy A3 (2017)? Dan hebben we zeer goed nieuws voor je. Samsung heeft namelijk stilletjes de prijs van beide modellen verlaagd. Waar de betaalbare Android smartphones aanvankelijk iets duurder waren dan hun concurrentie, is dat verschil nu verdwenen. De Galaxy A5 (2017) kostte eerst €430, maar gaat nu €370 kosten. De Galaxy A3 (2017) is ook in prijs verlaagd. Het budgetmodel kostte eerst €330, maar kan nu voor €310 aangeschaft worden.

Reviews

Goed nieuws dus, vooral gezien wij dat als voornaamste nadeel van de Galaxy A5 (2017) noemden in onze review: de hoge prijs. Hier kun je overigens onze review van de Galaxy A3 (2017) vinden. Beide toestellen maakten dus indruk, al speelt het gebrek aan beeldstabilisatie de videomogelijkheden parten. Nog niet alle grote ketens hebben de nieuwe prijzen doorgevoerd. Dat zal naar verwachting in de komende weken gebeuren.

Bron: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters