Gelekte foto’s tonen opvallende Samsung Galaxy C5

De onaangekondigde Samsung Galaxy C5 heeft een zeer opvallend en bekend ontwerp, zo blijkt uit gelekte foto’s.

Samsung

Samsung heeft naast zijn succesvolle Samsung Galaxy S7 en S7 Edge ook nog talloze mid-range en budget toestellen. Sterker nog, elke week lijken er weer nieuwe toestellen op te duiken. Gisteren schreven we nog over de Galaxy A4, een mid-ranger met flinke specificaties, waarover we waarschijnlijk binnenkort meer zullen horen. Vandaag doken er echter foto’s op van een andere onaangekondigd mid-range toestel van Samsung, de metalen Galaxy C5.

We wisten al dat Samsung bezig was met een Galaxy C lijn, die op basis van gelekte informatie uit mid-range toestellen met een premium behuizing en ontwerp lijkt te bestaan. Volgens anonieme bronnen heeft Samsung de Galaxy C lijn in het leven geroepen als een antwoord op het groeiende aantal Chinese smartphonefabrikanten dat spotgoedkope smartphones aanbied met indrukwekkende specificaties. Onlangs lekte er een benchmarktest van de Galaxy C7, en nu blijkt dus dat er meer modellen. aankomen.

Samsung Galaxy C5Samsung Galaxy C5

Galaxy C5

Op de vandaag gelekte foto’s is het toestel met modelnummer SM-C5000 uitgebreid te bewonderen. Vooral het glanzende ontwerp valt erg op, en de achterkant heeft zelf wat weg van de HTC 10. Helaas zit er een doorzichtig siliconen hoesje om het toestel heen, waardoor het lastig te beoordelen is hoe erg het toestel werkelijk glanst. Aan de voorkant is een homeknop met ingebouwde vingerprintscanner te zien, net zoals bij de Galaxy S7. Het gehele ontwerp is intrigerend, juist omdat het zeer weinig weg heeft van de rest van Samsung’s nieuwe smartphones.

Dankzij een anonieme bron weten we ook met wat voor specificaties we te maken hebben. De krachtige Galaxy C5 heeft een Snapdragon 615 of 617 chipset met een Adreno 405 GPU, gecombineerd met 4GB aan werkgeheugen. Niet de minste specificaties dus, en de Galaxy C5 behoort dan ook absoluut tot de hogere regionen van de mid-klasse. Aan de achterkant van het toestel zit waarschijnlijk een 16MP camera en selfies kunnen genomen worden met een 8MP camera.

Samsung Galaxy C5Samsung Galaxy C5

Prijs en beschikbaarheid

Ondanks de vrij indrukwekkende specificaties wordt het dus waarschijnlijk een goedkoper toestel, omdat Samsung juist in China aan marktaandeel wil winnen. Het is helaas nog niet duidelijk wanneer het toestel aangekondigd gaat worden en of de Galaxy C5 ├╝berhaupt naar Europa komt.

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple komt volgend jaar mogelijk met iPhone X lookalike met LCD display lees verder

Honor V10

Honor V10 opgedoken met indrukwekkende screen-to-body ratio lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters