Gelekte foto’s tonen opvallende Samsung Galaxy C5

De onaangekondigde Samsung Galaxy C5 heeft een zeer opvallend en bekend ontwerp, zo blijkt uit gelekte foto’s.

Samsung

Samsung heeft naast zijn succesvolle Samsung Galaxy S7 en S7 Edge ook nog talloze mid-range en budget toestellen. Sterker nog, elke week lijken er weer nieuwe toestellen op te duiken. Gisteren schreven we nog over de Galaxy A4, een mid-ranger met flinke specificaties, waarover we waarschijnlijk binnenkort meer zullen horen. Vandaag doken er echter foto’s op van een andere onaangekondigd mid-range toestel van Samsung, de metalen Galaxy C5.

We wisten al dat Samsung bezig was met een Galaxy C lijn, die op basis van gelekte informatie uit mid-range toestellen met een premium behuizing en ontwerp lijkt te bestaan. Volgens anonieme bronnen heeft Samsung de Galaxy C lijn in het leven geroepen als een antwoord op het groeiende aantal Chinese smartphonefabrikanten dat spotgoedkope smartphones aanbied met indrukwekkende specificaties. Onlangs lekte er een benchmarktest van de Galaxy C7, en nu blijkt dus dat er meer modellen. aankomen.

Samsung Galaxy C5Samsung Galaxy C5

Galaxy C5

Op de vandaag gelekte foto’s is het toestel met modelnummer SM-C5000 uitgebreid te bewonderen. Vooral het glanzende ontwerp valt erg op, en de achterkant heeft zelf wat weg van de HTC 10. Helaas zit er een doorzichtig siliconen hoesje om het toestel heen, waardoor het lastig te beoordelen is hoe erg het toestel werkelijk glanst. Aan de voorkant is een homeknop met ingebouwde vingerprintscanner te zien, net zoals bij de Galaxy S7. Het gehele ontwerp is intrigerend, juist omdat het zeer weinig weg heeft van de rest van Samsung’s nieuwe smartphones.

Dankzij een anonieme bron weten we ook met wat voor specificaties we te maken hebben. De krachtige Galaxy C5 heeft een Snapdragon 615 of 617 chipset met een Adreno 405 GPU, gecombineerd met 4GB aan werkgeheugen. Niet de minste specificaties dus, en de Galaxy C5 behoort dan ook absoluut tot de hogere regionen van de mid-klasse. Aan de achterkant van het toestel zit waarschijnlijk een 16MP camera en selfies kunnen genomen worden met een 8MP camera.

Samsung Galaxy C5Samsung Galaxy C5

Prijs en beschikbaarheid

Ondanks de vrij indrukwekkende specificaties wordt het dus waarschijnlijk een goedkoper toestel, omdat Samsung juist in China aan marktaandeel wil winnen. Het is helaas nog niet duidelijk wanneer het toestel aangekondigd gaat worden en of de Galaxy C5 überhaupt naar Europa komt.

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters