Mysterieuze Samsung Galaxy C7 duikt op in benchmarktest

De Galaxy C7, het tweede toestel van Samsung’s onaangekondigde smartphone lijn, dook vandaag op in de resultaten van een benchmarktest. De specificaties wijzen op een mid-ranger met indrukwekkende specificaties.

Samsung Galaxy C7
De benchmarktest

Samsung Galaxy C7

Dankzij recent gelekte informatie weten we dat Samsung bezig is met een nieuwe smartphone lijn, genaamd Galaxy C. Vorige week toonde een benchmarktest een smartphone met modelnummer SM-C5000, een smartphone met redelijke specs voor een lagere prijs. Een echte mid-ranger dus, en vandaag dook er op het Chinese Weibo weer een nieuw toestel op, de Samsung Galaxy C7. Het modelnummer van het mysterieuze toestel is SM-C7000, wat dus betekent dat het om een andere smartphone gaat dan vorige week. Het modelnummer en de vermeende specificaties wijzen er op dat de Samsung Galacy C7 een duurdere variant van de Galaxy C5 is.

Specificaties

Het gaat om een screenshot van een AnTuTu benchmarktest, waarop de specificaties van het nieuwe toestel te zien zijn. De Galaxy S7 heeft een Qualcomm Snapdragon 625 chipset met 4GB aan werkgeheugen. Het scherm heeft volgens de benchmarktest een resolutie van 1080 x 1920, waarmee het minder scherp is dan de schermen in beide Galaxy S7 modellen. Helaas is het nog niet bekend hoe groot het scherm van de Galaxy C7 is.

Samsung Galaxy C7

Aan de achterkant vind je een 16MP camera en aan de voorkant een 8MP camera. Gebruikers hebben toegang tot 32GB aan opslaggeheugen en het totaalpakketje draait op Android 6.0.1 Marshmallow. Het toestel scoorde 60140 punten op de benchmarktest, waarmee de Galaxy C7 bijna net zo hoog scoort als de Galaxy S6.

Mooi alternatief

Op basis van de specificaties lijkt de Samsung Galaxy C7 precies tussen de mid-range Galaxy A7 en de high-end Galaxy S7 te zitten. Het onaangekondigde toestel zou een goed alternatief voor de Galaxy S7 kunnen zijn voor mensen die niet om het Quad HD scherm van het vlaggenschip geven, en daarmee liever voor de goedkopere Samsung Galaxy C7 kiezen. Hoe goedkoop het toestel precies gaat zijn en hoe de nieuwe smartphone lijn van Samsung er precies uit gaat zien hopen we binnenkort te horen in een officiële aankondiging.

Bron: Weibo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters