Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel

Hoewel we nog even geduld moeten hebben totdat de Samsung Galaxy Note 8 in de winkel ligt, kun je wel al een case voor het toestel bestellen. Casemaker Olixar weet blijkbaar wat meer over de telefoon en heeft alvast verschillende Galaxy Note 8 cases ontworpen. Uiteraard zitten de beschermende plaatjes vast op het toestel, waardoor we ook alvast een voorproefje krijgen van de nieuwe Samsung phablet.

Dual camera setup naast vingerafdrukscanner

De Olixar render van de Note 8 toont aan de achterkant duidelijk de dual camera setup in horizontale configuratie. Samsung heeft ondanks de klachten toch vastgehouden aan het ontwerp met de vingerafdrukscanner ernaast. In principe lijkt de Note  8 op een grotere versie van de Galaxy S8 toestellen, maar dan met de toevoeging van een dual camera setup.

 

Eén van Olixar's Galaxy Note 8 cases

Galaxy Note 8 cases verbergen camerabult

Volgens eerder gelekte informatie zou het camera en vingerafdrukscanner component een behoorlijke bult vormen aan de achterkant van het toestel. Op de Olixar renders is deze bult echter niet heel duidelijk zichtbaar. De cases hebben juist een verdieping waar de bult zou moeten zijn. Dit zou betekenen dat de bult of niet bestaat, of dat de cases een stuk dikker zijn dan standaard.

Samsung Galaxy Note 8 case

Verschillende cases speciaal gegoten voor de Note 8

Wat de Galaxy Note 8 cases betreft zijn er acht verschillende variaties beschikbaar. Je hebt onder andere keuze uit een ultra dunne gel case en robuuste cases van TPU en gehard polycarbonaat. Hierbij zijn er uiteraard ook verschillende kleurenopties van blauw naar paars naar zwart met een gouden rand. Bij de cases wordt vermeld dat ze speciaal zijn gegoten naar de vormen van de Galaxy Note 8. Olixar zal dus in ieder geval een prototype of gietsel van het toestel bemachtigd moeten hebben.

Samsung Galaxy Note 8 case

Wees goed voorbereid

Als je nu al weet dat je de Galaxy Note 8 gaat kopen, kun je op de MobileFun website alvast een case bestellen om goed voorbereid te zijn. Je wil natuurlijk niet dat je nieuwe toestel valt en meteen kapot is. De prijzen variëren van 5,49 dollar naar 21,49 dollar.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters