Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft

De Samsung Galaxy Note 8 komt binnenkort uit en het is al bekend dat hij in de traditionele ‘Galaxy-kleuren’ uitkomt, zoals zwart en goud. Nu lijkt Samsung echter ook een kleur toe te voegen die de Samsung Galaxy S8 niet heeft. Volgens Evan Blass is de Samsung Galaxy Note 8 straks namelijk ook in Deep Sea Blue te krijgen.

Deep Sea Blue

Op Twitter heeft Blass een persrender gedeeld van de nieuwe kleuroptie van Samsungs phablet. De Deep Sea Blue Samsung Galaxy Note 8 is hieronder te bekijken.

Helaas laat de render van Blass weinig van de kleur zien. Alleen aan de boven- en onderkant van het toestel zie je de kleur terug. Ook de S Pen is geheel uitgevoerd in de nieuwe blauwe kleur. Het is dus het beste om naar deze gebieden te kijken om een beeld te krijgen van de nieuwe editie van de Galaxy Note 8.

Vorige week lanceerde Samsung nog een blauwe Samsung Galaxy S8 in de VS, maar die noemde het bedrijf zelf Coral Blue. Het lijkt er dus op dat de Deep Sea Blue van de Note 8 wel degelijk gaat verschillen van de blauwe S8.

Nog minder dan een week

Het duurt nog minder dan een week voordat Samsung zijn nieuwe Galaxy Note 8 onthult in New York. Daar bevestigt het Zuid-Koreaanse bedrijf waarschijnlijk veel van de geruchten die zijn verschenen. Zo zijn de specificaties van de nieuwe smartphone al gelekt en hebben we al verhalen gehoord over nieuwe functies van de phablet. Door foto’s weten we ook goed hoe het design er in het echt uit gaat zien.De voorverkoop van de Galaxy Note 8 begint in Zuid-Korea waarschijnlijk op 1 september. Het is te verwachten dat ook de Deep Sea Blue-editie vanaf dag één te koop is. Naar verluidt gaat het vlaggenschip ongeveer 1000 dollar, omgerekend zo’n 850 euro, kosten.

Via BGR

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters