Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft

De Samsung Galaxy Note 8 komt binnenkort uit en het is al bekend dat hij in de traditionele ‘Galaxy-kleuren’ uitkomt, zoals zwart en goud. Nu lijkt Samsung echter ook een kleur toe te voegen die de Samsung Galaxy S8 niet heeft. Volgens Evan Blass is de Samsung Galaxy Note 8 straks namelijk ook in Deep Sea Blue te krijgen.

Deep Sea Blue

Op Twitter heeft Blass een persrender gedeeld van de nieuwe kleuroptie van Samsungs phablet. De Deep Sea Blue Samsung Galaxy Note 8 is hieronder te bekijken.

Helaas laat de render van Blass weinig van de kleur zien. Alleen aan de boven- en onderkant van het toestel zie je de kleur terug. Ook de S Pen is geheel uitgevoerd in de nieuwe blauwe kleur. Het is dus het beste om naar deze gebieden te kijken om een beeld te krijgen van de nieuwe editie van de Galaxy Note 8.

Vorige week lanceerde Samsung nog een blauwe Samsung Galaxy S8 in de VS, maar die noemde het bedrijf zelf Coral Blue. Het lijkt er dus op dat de Deep Sea Blue van de Note 8 wel degelijk gaat verschillen van de blauwe S8.

Nog minder dan een week

Het duurt nog minder dan een week voordat Samsung zijn nieuwe Galaxy Note 8 onthult in New York. Daar bevestigt het Zuid-Koreaanse bedrijf waarschijnlijk veel van de geruchten die zijn verschenen. Zo zijn de specificaties van de nieuwe smartphone al gelekt en hebben we al verhalen gehoord over nieuwe functies van de phablet. Door foto’s weten we ook goed hoe het design er in het echt uit gaat zien.De voorverkoop van de Galaxy Note 8 begint in Zuid-Korea waarschijnlijk op 1 september. Het is te verwachten dat ook de Deep Sea Blue-editie vanaf dag één te koop is. Naar verluidt gaat het vlaggenschip ongeveer 1000 dollar, omgerekend zo’n 850 euro, kosten.

Via BGR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters