‘Galaxy Note 8 krijgt dubbele camera met drie keer optisch inzoomen’

Analist Ming-Chi Kuo heeft weer een aantal voorspellingen gedaan. Dit keer gaat het over de Galaxy Note 8. Volgens Kuo krijgt het toestel een dubbele camera. De camera wordt volgens hem de belangrijkste upgrade op de telefoon.

Prototype Galaxy Note 8

Eerder was er een protype van een toestel verschenen dat de Galaxy S8+ moest voorstellen. Toch wordt er nu gezegd dat het toestel de Galaxy Note 8 is. Op de foto is namelijk een dubbele camera te zien.

Galaxy Note 8

Dubbele camera

Kuo staat bekend om de voorspellingen over Apple-toestellen. Nu heeft Kuo ook het een en ander over de Galaxy Note 8 te zeggen. Dit wordt volgens hem het eerste Samsung-toestel met een dubbele camera.

Volgens hem krijgt de Galaxy Note 8 een dubbele camera die foto’s in 12 megapixel schiet. De dubbele camera kan drie keer optisch inzoomen. Kuo verwacht dat de camera beter dan die van de iPhone 7 Plus wordt. Ook denkt hij dat de camera beter wordt dan die van de iPhone8 , die nog niet onthuld is.

Specificaties Galaxy Note 8

De analist geeft ook een aantal details over het toestel vrij. Volgens hem krijgt Galaxy Note 8 een 6,4-inch display met een resolutie van 2960 bij 1440 pixels. Onder de motorkap zit waarschijnlijk de Eynos 8995- of Snapdragon 835-processor. De processor hangt af waar het toestel gekocht wordt.

Samsung Galaxy Note 8 concept

Verwachtingen Samsung Galaxy S8-serie

Het is Kuo opgevallen dat de Samsung Galaxy S8 vaker in de voorverkoop is besteld dan verwacht. Er zouden eerst 40 tot 45 miljoen toestellen verscheept worden. Door de stijgende vraag is het nu naar 50 tot 55 miljoen toestellen opgelopen. De reactie op de markt heeft de voorspelling van Kuo overtroffen. Hij denkt dat dit een sterk jaar voor Samsung wordt.

Bron: 9to5Google via PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters