'Galaxy Note 8 gaat bijna 400 euro kosten'

De Samsung Galaxy Note 8 gaat bijna 400 euro kosten. Dat leidt Android Community af uit finformatie van Staples in Duitsland. De winkel lijkt de nieuwe tablet voor deze prijs te gaan verkopen, en die prijs is vergeleken met de concurrentie nogal hoog.

Samsung Galaxy Note 8.0

Erg hoog zelfs, als je de prijs vergelijkt met die van een Nexus 7. Waarvan de 32 GB-variant momenteel voor ongeveer 245 euro wordt verkocht in Nederland.

De Note 8 staat bij Staples Duitsland voor 391,99 euro online. Het apparaat kan worden voorbesteld; een plaatje ontbreekt nog op de site. De Galaxy Note 8.0, zoals de tablet voluit heet, schiet daarmee ver boven de prijs van de iPad mini, die 329 euro kost.

Als dit prijskaartje echt op de tablet wordt geplakt, kost de 16-GB Galaxy Note 8.0 straks drie tientjes minder dan de 32 GB WiFi-variant van de iPad mini. Die hoge prijs kan ertoe leiden dat Samsung weinig tablets weet te slijten straks. Echter, de Note 8.0 is nog helemaal niet officieel gepresenteerd door Samsung, en de prijzen zijn evenmin bekendgemaakt. Wat Staples voor merkwaardige prijs online heeft staan, hoeft dus uiteindelijk niet zoveel te betekenen. Waarschijnlijk laat Samsung de nieuwe tablet – die met een meegeleverde S-pen kan worden bediend – officieel voor het eerst zien tijdens het Mobile World Congress over drie weken.

Bron: Android Community

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Markx1 -

  Beste Bartje,

  Wanneer gaat u eens een goed artikel schrijven.
  eerst zeg je dat de Note 8 VER boven de goedkoopste ipad mini uitschiet, en effe later spreek je weer dat de Note 8 bijna net zoveel kost als een ipad mini wifi 64GB.

  in het eerste geval heb je gelijk.. dat scheelt een 60€.
  Maar je tweede vergelijking is erg lachwekkend, daar de wifi 64gb 535€ kost in de apple store. Vind dit absoluut geen rieele vergelijking.

  Verder betalen mensen graag iets meer voor een android tablet, daar deze software mijlen ver voor ligt op IOS. Sinds 4.0 is Android voor mij de koploper op functionaliteit, stabiliteit, en gebruiksgemak.

  1. bartvuijk -

   Je heb in zoverre gelijk dat qua prijsniveau de bron van dit artikel het heeft over prijzen in dollars, en dat verschilt inderdaad nogal van euro's. Dat pas ik even aan.

   Je mening over Androidtablets deel ik persoonlijk, maar zeker op de markt voor Androidtablets belooft deze Note 8.0 toch wel een hele dure jongen te worden. Ik hoop van niet trouwens.

   1. Markx1 -

    Beste Kwalbert, Ik maak zo`n 5 a 6 honderd toestellen per maand open, en doe dit al wat jaartjes. En kwa bouw gaat er toch niets boven het Kunstof waar jij het over hebt. Omdat apple glas en aluminium gebruikt, is het toestel echt niet beter. Het mainboard in zo`n apple is ook jaren gewoon bij Samsung van de band gerold. En de samsung mainboarden zijn kwalitatief VEEL beter. Zijn bijna niet kapot te flashen, en hebben meer lagen dan zo`n apple ding. Binnen in zo`n iphone is het allemaal pisbakken spul, en dit zeg ik niet omdat ik niets met het merk heb, maar kwalitatief is het gewoon shit. Je weet ook wel dat apple veel meer winst maakt dan een Samsung bijvoorbeeld. Dan zou er toch al een lichtje moeten gaan branden. iphone oogt mooi, en de software is oke, maar android daarintegen heeft ze al lang ingehaald.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters