'Galaxy Note 8 gaat bijna 400 euro kosten'

De Samsung Galaxy Note 8 gaat bijna 400 euro kosten. Dat leidt Android Community af uit finformatie van Staples in Duitsland. De winkel lijkt de nieuwe tablet voor deze prijs te gaan verkopen, en die prijs is vergeleken met de concurrentie nogal hoog.

Samsung Galaxy Note 8.0

Erg hoog zelfs, als je de prijs vergelijkt met die van een Nexus 7. Waarvan de 32 GB-variant momenteel voor ongeveer 245 euro wordt verkocht in Nederland.

De Note 8 staat bij Staples Duitsland voor 391,99 euro online. Het apparaat kan worden voorbesteld; een plaatje ontbreekt nog op de site. De Galaxy Note 8.0, zoals de tablet voluit heet, schiet daarmee ver boven de prijs van de iPad mini, die 329 euro kost.

Als dit prijskaartje echt op de tablet wordt geplakt, kost de 16-GB Galaxy Note 8.0 straks drie tientjes minder dan de 32 GB WiFi-variant van de iPad mini. Die hoge prijs kan ertoe leiden dat Samsung weinig tablets weet te slijten straks. Echter, de Note 8.0 is nog helemaal niet officieel gepresenteerd door Samsung, en de prijzen zijn evenmin bekendgemaakt. Wat Staples voor merkwaardige prijs online heeft staan, hoeft dus uiteindelijk niet zoveel te betekenen. Waarschijnlijk laat Samsung de nieuwe tablet – die met een meegeleverde S-pen kan worden bediend – officieel voor het eerst zien tijdens het Mobile World Congress over drie weken.

Bron: Android Community

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters