‘Eerste officiële foto Samsung Galaxy Note 8 duikt op’

Na de onthulling van de Samsung Galaxy S8 en S8+ is het nu wachten op de Galaxy Note 8. Na de problemen van vorig jaar met de Note 7 wordt verwacht dat Samsung bij de opvolger behoorlijk zijn best zal doen. Onlangs is een zogenaamde foto opgedoken van het toestel en Samsung lijkt inderdaad, in ieder geval wat de buitenkant betreft, een beter model neer te zetten dan in 2016. 

Galaxy Note 8 krijgt grotere screen-to-body ratio

De gelekte foto werd gepost op het gadget forum Priceraja.com. Op het beeld is de bovenkant van het toestel te zien met wat lijkt op een nog grotere screen-to-body ratio dan Samsung’s vorige modellen met een bovenrand van 6,7 mm.

Van dezelfde persoon waarvan de foto afkomstig is, zijn ook een paar specificaties van de Note 8 gelekt. Zo zou het toestel komen met een 6.4 inch display en Qualcomm’s Snapdragon 835 processor. Verder zou het uitgerust zijn met een dual camera setup met 12 megapixel lenzen en in lijn zijn met de prijs van de Samsung Galaxy S8+.

Samsung Galaxy Note 8

Gelekte render Samsung Galaxy Note 8

Ook is de eerste vermeende persrender van de Galaxy Note 8 opgedoken. Het is onduidelijk of het hier echt om officieel promotiemateriaal gaat, of dat een handige fan flink aan de slag is gegaan met Photoshop. Het resultaat ziet er hoe dan ook zeer strak uit.

Hoewel het altijd fijn is om meer informatie over een aan te komen toestel te achterhalen, moet je wel in je achterhoofd houden dat nog niks officieel is bevestigd. Op het moment is Samsung nog bezig met het toestel en zullen we nog even moeten wachten. Naar verwachting zal de Note 8 ergens in augustus worden gelanceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters