Specificaties Galaxy Note 8 eindelijk bevestigd

Over minder dan een week is het dan eindelijk zover. De onthulling van de Galaxy Note 8 is iets waar al over geschreven wordt sinds de vlammenshow van zijn voorganger. Hoewel de verwachtingen hooggespannen zijn, lijkt het erop dat er bij de officiële onthulling niet zoveel nieuws meer te vertellen zal zijn. Dankzij een nieuw lek over de specificaties lijkt het nu gedaan te zijn met het verrassingselement van de onthulling.

GFXBench steelt Samsung’s onthullingsglorie

Afgelopen dinsdag publiceerde GFXBench de resultaten van een benchmark test online, waarin de Galaxy Note 8 met de Exynos chipset onder de loep werd genomen. Zoals we weten worden er in het rapport ook altijd de specificaties van het geteste toestel opgenomen. Jammer voor Samsung, maar beter voor hongerige Android-liefhebbers die niet houden van wachten. Met het feit dat de informatie bij GFXBench afkomstig is, kunnen we eigenlijk zo goed als zeker ervan op aan dat deze klopt.

Samsung Galaxy Note 8 GFXBench specificaties

6,4-inch display met Quad HD resolutie

Uit het rapport kunnen we zien dat het toestel een 6,4-inch display krijgt met een resolutie van 2960 x 1440 pixels. Dit kun je vertalen naar een Quad HD-resolutie. Ook wordt aangegeven dat je met minstens vijf vingers met het scherm kunt spelen. Als processor wordt een octacore Exynos exemplaar genoemd, welke in combinatie met 6GB RAM het toestel zal aansturen. Verder is er 64GB aan opslagruimte beschikbaar en draait het toestel op Android 7.1.1 Nougat.

Samsung Galaxy Note 8 render

11 megapixel-camera en 7 megapixel selfieschieter

Aan de achterkant is de Note 8 uitgerust met een 11 megapixel-camera met een resolutie van 4032 x 3024 pixels. Hier kunnen ook full HD video’s mee worden opgenomen. De beschikbare features zijn autofocus, face detection, flash, touch focus en HDR photo. Aan de voorkant vinden we een 7 megapixel-camera, waar ook full HD video’s mee gemaakt kunnen worden.

Specificaties features

In het overzicht wordt ook een hele lijst aan features weergegeven, waar de Note 8 mee uitgerust zal zijn. We zien onder andere een versnellingsmeter, gyroscoop, stappenteller, kompas, barometer een nabijheidssensor. Er wordt verder ook aangegeven dat het toestel juist geen hoogtemeter, hartslagsensor en thermometer krijgt.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters