Waarom je moet wachten met het kopen van de Samsung Galaxy Note 8

De Galaxy Note 8 is er en Samsung heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het toestel dit jaar wel veilig is. Waarschijnlijk is het nu zelfs de veiligste smartphone die je kunt kopen. Maar het lijkt er een beetje op dat de smartphonemaker het misschien te veilig heeft gespeeld, waardoor het toestel afgezien van een paar features niet spraakmakend eruit springt. 

Galaxy Note 8 speelt het te veilig

Vorig jaar was het met de Note 7 het tegenovergestelde. Het toestel was uitgerust met spannende nieuwe features zoals een irisscanner en een meer gevoelige S pen. Ook was het toestel bestand tegen water. Samsung heeft toen helaas teveel gefocust op features, waardoor er een gevaarlijke handset ontstond. Dit jaar lijkt bijna alle aandacht naar de veiligheid te zijn gegaan, waardoor we helaas een wat bravere telefoon hebben gekregen.

Dual camera setup wel indrukwekkend

Dat betekent overigens niet dat de Note  8 alleen maar saai is. Zo komt het toestel met een indrukwekkende dual camera setup met optische beeldstabilisatie op beide lenzen. Ook kun je van een object een wijdzichtshot en een ingezoomde foto tegelijkertijd maken. Maar afgezien daarvan is het eigenlijk een gewoon een Galaxy S8 Plus met een stylus en een dual camera setup.

Daarom is het misschien verstandig om het toestel nog niet meteen te bestellen, maar nog even af te wachten wat de rest van het jaar brengt. Er moeten namelijk nog een paar interessante concurrerende toestellen uitkomen.

Google Pixel 2

Ten eerste hebben we Google, welke in oktober met de opvolger van de Pixel komt. Deze zou dezelfde chipset krijgen als de Note 8 en komt meteen met Android 8.0 Oreo. Als extra feature zou het toestel net als de HTC U11 een knijpbare rand krijgen voor extra interactiviteit.

Google Pixel 2 XL

Huawei Mate 10

Dan hebben we ook nog de aankomende Huawei Mate 10, welke ook in oktober zou moeten verschijnen. Dit zou de eerste randloze Huawei kunnen worden. Wat we tot nu toe van Huawei hebben gezien is behoorlijk positief en het kan niet anders dan dat het een top toestel wordt.

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

LG V30

Laten we niet de LG V30 vergeten met een dual camera setup inclusief groothoeklens. Van wat er tot nu toe online is opgedoken krijgt het toestel een gelikt design en heeft als pluspuntje dat het een stuk goedkoper is dan de Note 8.

LG V30

 

iPhone 8, 7s, 7s Plus

Als laatste kijken we natuurlijk ook nog uit naar de drie nieuwe iPhones. Vooral de iPhone 8 zou spraakmakend zijn met allerlei nieuwe features, waaronder een dubbele camera met augmented reality mogelijkheden.

iPhone 8 dummy Iphone 8 meldingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters