Eerste specificaties Samsung Galaxy Note 9 gelekt

Hoewel verschillende gebruikers de Galaxy S9 al in huis hebben door een vroege pre-order, ligt het toestel nog niet in de winkel. Toch kijkt de wereld alweer uit naar het volgende onthullingsevenement van de Samsung Galaxy Note 9 en zijn de eerste voorzichtige specificaties al gelekt. Gecombineerd met wat we nu over de Galaxy S9 toestellen weten, is dit wat we ongeveer van de Galaxy Note 9 kunnen verwachten.

Display even groot als de Note 8

Als we kijken naar de Galaxy S9 toestellen, zien we dat de displays even groot zijn als hun voorgangers. Er is dan ook geen reden om aan te nemen dat dit bij de Note 9 anders zal zijn en we verwachten dan ook een 6,3 inch Super AMOLED display. Als de Note 9 qua grootte ook bij de Galaxy S9 afkijkt, zou het toestel zelf dunner worden en iets korter en breder.

Samsung Galaxy

Snapdragon 845 of Exynos 9810

Uiteraard verwachten we onder de motorkap of een Snapdragon 845 of Samsung’s eigen Exynos 9810 chipset in combinatie met minimaal 6GB RAM. Wat de opslagruimte betreft zou zal dit wel 64GB of 256 GB worden en uit te breiden zijn tot 400GB opslagruimte. Het besturingssysteem zal in ieder geval Android Oreo zijn, maar Android P is niet onmogelijk.

Android P 9.0

Dubbele camera

Wat de camera’s betreft zou de Note 9 volgens de geruchten komen met eenzelfde soort camera aan de achterkant als de Galaxy S9+. Een dubbele camera dus met een 12 megapixel telefotolens en een 12 megapixel groothoeklens. Aan de voorkant zou het toestel een 8 megapixel lens krijgen met een F/1.7 diafragma.

Samsung Galaxy S9+

In-display vingerafdrukscanner?

Wat het ontgrendelen betreft zijn er geruchten over een mogelijke in-display vingerafdrukscanner, maar volgens andere berichten zou het nog te vroeg zijn voor de Note 9 en zouden we die pas volgend jaar bij Samsung toestellen zien. Mocht er geen in-display vingerafdrukscanner komen, dan zullen we hem waarschijnlijk achterin zien verschijnen. Verder zou je ook je iris kunnen scannen om het toestel te ontgrendelen en waarschijnlijk ook je gezicht, aangezien AR Emoji ook wordt verwacht. Ook wordt er uiteraard een nieuwe S pen verwacht met allerlei handige features.

Onthulling Galaxy Note 9

Als we kijken naar wanneer de onthullingsevenementen voor de Note 7 en Note 8 plaatsvonden, zou het goed kunnen dat de Samsung Note 9 in augustus aan de wereld wordt getoond. Zijn beide voorgangers werden ook augustus in de spotlight gezet om vervolgens in september gelanceerd te worden.

Via: Slashgear

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters