Oeps, Samsung Galaxy Note 9 features gelekt

De bekende tipster Ice Universe is de laatste tijd behoorlijk bezig geweest met van alles lekken over de Samsung Galaxy Note 9. Hij lekte een foto van het toestel en ook zeven features die we zouden kunnen verwachten. De meeste features lijken niet zo spannend, maar eentje zou wel erg interessant kunnen zijn. Helaas is de leak hierover een paar dagen later weer ontkracht door Ice Universe zelf.

Nieuwe Crown UX interface

Allereerst zou de Galaxy Note 9 komen met een vernieuwde S-Pen en Bixby 2.0. Op zich wel fijn, maar niet baanbrekend verrassend. Wat al wat spannender wordt is een redesign van de userinterface, welke onder de naam Crown UX gaat. Het klinkt koninklijk en we zijn benieuwd of het een verbetering is ten opzichte van de huidige interface. Als het verleden ons iets heeft geleerd, is het wel dat redesigns niet altijd verbeteringen hoeven te zijn.

smartphone kroon

Galaxy Note 9 in Teddy Brown

Het toestel zou verder beschikbaar zijn in een nieuwe knuffelige kleur: Teddy Brown. Mensen die houden van bruin, zullen hun geluk niet op kunnen, hoewel het verstandig is om toch altijd een hoesje om je toestel te doen. De batterij van de Note 9 is ook onder handen genomen en gaat van een 3.300mAh naar 3.950mAh met 18w fast charge. Daarnaast zouden we bij de camera eveneens vernieuwingen mogen verwachten.

Geen in-display vingerafdrukscanner

De spannende feature die we in begin bedoelden is een in-display vingerafdrukscanner. Samsung zou er al een tijdje mee bezig zijn en de wereld hoopte al stiekem dat de Note 9 het eerste Samsung toestel zou worden met de scanner (eerder hoopte de wereld dat ook al van de S9 toestellen en zelfs de S8 toestellen). Ice Universe heeft echter zijn leak weer terug genomen en zegt nu dat er toch geen in-display vingerafdrukscanner komen.

Galaxy Note 9 concept DBS Designing
Galaxy Note 9 concept DBS Designing

De bekende analist Ming-Chi Kuo is het hier mee eens en schrijft dat de scanners op het moment mogelijk nog te veel technische issues hebben en Samsung er daarom nog mee zou kunnen wachten.

Via: Inverse

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters