Stil alvast je honger met deze Galaxy Note 9 renders

Het kan niemand zijn ontgaan dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus inmiddels in de winkel liggen. Met alle reclame die voor de toestellen wordt gemaakt zou het knap zijn dat iemand hier niet van op de hoogte zou zijn. De smartphonewereld is echter alweer klaar met de toestellen en richt nu de ogen op de Galaxy Note 9. Deze zou eerder dan verwacht uitkomen en om ons in de tussentijd bezig te houden heeft de designer Muhsin M. Belaal Auckburaully alvast wat renders gemaakt.

In-display vingerafdrukscanner

Auckburaully maakt wel vaker renders voor watertandende fans en de beelden van de Note 9 zien er weer lekker strak uit. Dat komt mede doordat er aan de achterkant geen vingerafdrukscanner meer is. Deze is netjes in het display verwerkt aan de voorkant.

Of de echte Galaxy Note 9 ook daadwerkelijk komt met een in-display vingerafdrukscanner weet Samsung waarschijnlijk op het moment nog niet eens. Volgens de berichten zou het een mogelijkheid zijn, maar de smartphonemaker zou weer tegen problemen op zijn gelopen bij het implementeren van de scanner in het Infinity Display.

Samsung Galaxy Note 9 concept

Verwachte specificaties Galaxy Note 9

Met de renders komen meteen wat specificaties van het toestel langs. Zo zou de Note 9 komen met een 6,3 QHD+ display, 8GB RAM en 128GB opslagruimte. Aan de achterkant zou er een 12 megapixel dubbele camera zitten en aan de voorkant een 8 megapixel selfiecamera.

De gezichtsscan zou verbeterd zijn en het toestel zou verder komen met Bixby 2.0 en een 3.850mAh batterij.

Galaxy Note 9 concept

Vroege lancering door verkoopcijfers S9

Als je na het zien van de renders niet kan wachten om het toestel te bemachtigen, hebben we goed nieuws. Het ziet ernaar uit dat de smartphone eerder dan verwacht uitgebracht zal worden.

Samsung zou dat toen om tegenvallende verkoopresultaten van de Galaxy S9 toestellen op te vangen. Hoewel het mooie telefoons zijn, lijken ze wel erg op hun voorgangers waardoor gebruikers ze toch niet zo massaal kopen. Mogelijk zouden ze wel bereid zijn om te upgraden naar de Note 9.

Snel voor de nieuwe iPhones

Een andere reden voor een vervroegde lancering zou te maken hebben met Apple’s nieuwe vlaggenschepen. De nieuwe iPhones zijn uiteraard de grote concurrenten en Samsung zou de Note 9 wat vroeger in de winkels willen hebben om alvast mensen te verleiden, voordat het iPhone geweld losbarst. Wie weet of het inderdaad werkt.

Mensen zijn vaak geneigd om nog even te wachten totdat alle toestellen er zijn, voordat ze een beslissing maken. Tenzij het wachten te lang duurt. In ieder geval zou de Note 9 eind augustus of begin september moeten verschijnen.

Via: BGR

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters