'Galaxy S en Galaxy Tab krijgen value pack in plaats van Android 4.0'

Samsung lijkt toch weer terug te komen op haar eerdere statement om alsnog Android 4.0 uit te brengen voor de Galaxy S en de Galaxy Tab. De fabrikant lijkt nu plannen te hebben om een update met extra widgets, content en skins uit te brengen voor beide apparaten.

Fabrikant Samsung lijkt toch weer terug te komen op haar twee eerste statements. De fabrikant wist namelijk eerst officieel te melden dat de Galaxy Tab en de Galaxy S geen Android 4.0 zullen gaan krijgen. Een klein weekje later kwam de fabrikant hier terug doordat het algemeen sentiment negatief was op de beslissing van de fabrikant. De bron hiervoor was uit derde hand waardoor eigenlijk alleen het eerste statement blijft staan.

Nu lijkt het erop dat de fabrikant toch woord bij daad gaat voegen door geen Android-update uit te brengen voor beide apparaten. Samsung gaat in plaats hiervan wel een software-uitbreiding aanbieden. De twee apparaten krijgend e beschikken over een betere browser, een nieuwe manier van multitasken en vernieuwde widgets. Op deze manier wil de fabrikant de ervaring zo dicht mogelijk bij Android 4.0 brengen.

Samsung wil geen update uitbrengen voor beide Android-apparaten omdat ze niet over genoeg geheugenruimte zouden beschikken om zowel het OS te dragen als de TouchWiz-interface van de fabrikant zelf. Als gevolg hiervan had Samsung besloten om het nieuwe OS niet naar deze apparaten te brengen.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters