'Galaxy S en Galaxy Tab krijgen value pack in plaats van Android 4.0'

Samsung lijkt toch weer terug te komen op haar eerdere statement om alsnog Android 4.0 uit te brengen voor de Galaxy S en de Galaxy Tab. De fabrikant lijkt nu plannen te hebben om een update met extra widgets, content en skins uit te brengen voor beide apparaten.

Fabrikant Samsung lijkt toch weer terug te komen op haar twee eerste statements. De fabrikant wist namelijk eerst officieel te melden dat de Galaxy Tab en de Galaxy S geen Android 4.0 zullen gaan krijgen. Een klein weekje later kwam de fabrikant hier terug doordat het algemeen sentiment negatief was op de beslissing van de fabrikant. De bron hiervoor was uit derde hand waardoor eigenlijk alleen het eerste statement blijft staan.

Nu lijkt het erop dat de fabrikant toch woord bij daad gaat voegen door geen Android-update uit te brengen voor beide apparaten. Samsung gaat in plaats hiervan wel een software-uitbreiding aanbieden. De twee apparaten krijgend e beschikken over een betere browser, een nieuwe manier van multitasken en vernieuwde widgets. Op deze manier wil de fabrikant de ervaring zo dicht mogelijk bij Android 4.0 brengen.

Samsung wil geen update uitbrengen voor beide Android-apparaten omdat ze niet over genoeg geheugenruimte zouden beschikken om zowel het OS te dragen als de TouchWiz-interface van de fabrikant zelf. Als gevolg hiervan had Samsung besloten om het nieuwe OS niet naar deze apparaten te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. deneddy -

    beste robert-630, ik bezit een desire met 2.3 maar dit een een ramp van jewelste hoor,dit had ik nooit mogen doen Vanaf de eerste dag liep het fout met 3 tot 4 maal een reboot uit zichtzelf bij 2.2 was dit een prachtig toestel en dit was nu achteraf niet nodig,ik bezit ook een samsung tab 1000 deze werkt nu zeergoed maar zal nooit meer op deze wijze een update uitvoeren dit zijn ramp update waar je meer last van heb dan vreugde ,zelf ben ik een groentje om via een rom van CyanogenMod mijn desire een nieuw leven te geven .dus mijn moto is werkt het blijf van die halve updates af t'word alleen een ramp

  2. robert-630 -

    Ze moeten gewoon netzoals HTC met de Desire deed een versie met uitgekleede skin(sense) of een vanilla versie op een apart deel van de website aanbieden (developer deel?)

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters