Galaxy S III op 3 mei in Londen bekendgemaakt

Samsung heeft vandaag de Nederlandse pers uitgenodigd om de ‘volgende Galaxy te ontmoeten in Londen’. Op 3 mei zal de fabrikant een persconferentie houden waarop het naar verwachting de Galaxy S III bekend zal gaan maken.

Geruchten over een mogelijke launch van de Galaxy S III in mei doen al maanden de ronde. De geruchten varieerden van begin tot eind mei. Inmiddels heeft Samsung de Nederlandse pers, waaronder ook All About Phones, uitgenodigd om naar Londen af te reizen om de volgende Galaxy te ontmoeten. Het gaat hier waarschijnlijk alleen maar om de Galaxy S III, maar geruchten gaan dat de fabrikant ook nog twee quadcore-tablets bekend zou maken in Londen.

De persconferentie van Samsung zal 3 mei om 19 uur beginnen en zal via Facebook gelivestreamd worden door de fabrikant. De Galaxy S III zal naar verluidt over een quadcoreprocessor beschikken en een 4.7-inch groot scherm met HD-resolutie. Ook zal Samsung naar verluidt een NFC-chip inbouwen, 1 tot 2GB aan ram bieden en een 12-megapixelcamera. All About Phones zal eveneens naar Londen afreizen om verslag te doen van de presentatie van dit nieuwe toestel, dat de zeer succesvolle Galaxy S II moet opvolgen.

Samsung Galaxy S III uitnodiging 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Eise -

  Nou de HTC One X is zelfs bij 2 jaar nog niet gratis, nergens. En aangezien de Galaxy S3 MINSTENS in dezelfde prjsklasse zal vallen (ik verwacht m zelfs duurder) zal die ook niet meteen gratis zijn…

 2. Kees Kortvliet -

  Eindelijk!!!! Ik mag in juni een nieuw toestel uitkiezen als ik bij T-Mobile blijf, maar ik zit zwaar te twijfelen omdat ik op sommige plekken geen bereik heb, waar mensen met hi/kpn en vodafone dit wel gewoon hebben. Echter vind ik dat nieuwe toestel lease gebeuren van hi niet zo aantrekkelijk en vodafone erg duur… Wat zouden jullie doen?

  1. aboo -

   de nieuwe s3 zal een verkoopprijs van 550-600 gaan krijgen, net als elk nieuw high-end smartphone. Als ik jou was zou ik ongeveer 1-2 maanden wachten met de aanschaf. Nadat het toestel gelanceerd is en in de winkels ligt duurt het meestal voordat er leuke aanbiedingen komen. Persoonlijk zou ik dan van vodafone de bel/sms/web smart 100 nemen. of de bel/sms/web 300. in beide gevallen heb je genoeg internet(gemiddeld verbruik tegenwoordig ligt ongeveer op 500-700mb) en uit ervaring kan ik zeggen dat de meeste toestellen op een iphone na bij beide abonnementen van vodafone gratis zijn.

   gr.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters