'Galaxy S5 met 2K-scherm duikt op in benchmark'

De onaangekondigde Galaxy S5 van Samsung is opgedoken in de database van benchmark GFXBench. Volgens de benchmarkresultaten betreft het een telefoon met een 2K-scherm en een Snapdragon 800-processor die geklokt is op 2.5GHz. Ook zou Samsung tussen de 10 miljoen en 30 miljoen metalen behuizingen voor het toestel hebben besteld.

De Galaxy S5 is in de database van GFXBench naar voren gekomen als de SM-G900S. Het toestel draait op Android 4.4, heeft een processor die zijn werk doet op 2.5GHz met een schermresolutie van 2560 x 1440. Volgens eerdere geruchten heeft de S5 een 5-inch scherm en een 16-megapixelcamera maar deze details komen niet naar boven in de benchmark.

Verder zijn er vandaag nieuwe geruchten naar boven gekomen over de behuizing van de S5. Het Japanse EMSOne beweert dat de fabrikant tussen de 10 miljoen en 30 miljoen metalen behuizingen heeft besteld bij de Taiwanese toeleverancier Catcher. Eerdere geruchten beweerden dat de S5 ook in een plastic-variant zou verschijnen maar gezien de grote order voor metaal is dit waarschijnlijk niet het geval.

Aangezien de S5 al opduikt in benchmarks zal Samsung waarschijnlijk niet lang meer wachten om het toestel te onthullen. Mogelijk zal Samsung de telefoon op de Mobile World Congress eind februari in Barcelona presenteren.

'Galaxy S5 met 2K-scherm duikt op in benchmark' samsung sm g900s galaxy s5 gfxbench 

Bron: UnwiredView

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters