‘Galaxy S6 en Galaxy Edge te zien op persfoto’

Er is weer beeld uitgelekt van het nieuwe vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S6. Op een persfoto is de Galaxy S6 te zien naast de Galaxy Edge, een telefoon waarvan het scherm over de randen van de smartphone heen valt.

‘Galaxy S6 en Galaxy Edge te zien op persfoto’ Samsung

De foto is gepubliceerd door Cnet en is afkomstig van een Zuid-Koreaanse distribiteur van elektronica. Het bestaan van de Galaxy Edge lijkt met deze foto definitief te zijn bevestigd. Geruchten hierover deden al langer de ronde. Waarschijnlijk gaat de telefoon dus niet de Samsung Galaxy S Edge heten, maar gewoon de Samsung Galaxy Edge.

Op de foto zijn de smartphones te zien in dikke hoesjes, maar ook zonder hoesjes. Waarschijnlijk zijn de randen van de smartphones gemaakt van metaal, maar is de achterkant van een andere kleur gemaakt. Misschien dat het gaat om een achterkant van mat plastic, dat meer grip biedt dan metaal maar wel minder ‘premium’ aanvoelt.

Over de mogelijke specificaties van de Galaxy S6 is al veel informatie naar buiten gekomen. Zo zou de telefoon een scherm krijgen met een formaat van 5,2 inch en een QHD-resolutie van 2560×1440 pixels. In de telefoon zit de Exynos 7420-processor van Samsung zelf. Dit is een 64 bit-chipset en hij heeft acht kernen.

Waarschijnlijk krijgt de Samsung Galaxy S6 3GB werkgeheugen mee, maar ook geruchten over 4GB ram doen de ronde. Er komen drie varianten van Samsungs nieuwe vlaggenschip, met 32GB, 64GB en 128GB opslaggeheugen. Deze versies gaan 749, 849 en 949 euro kosten. Alle Galaxy Edge-telefoons zijn 100 euro duurder dan deze varianten.

Samsung presenteert de Galaxy S6 op het Mobile World Congress in Barcelona, begin maart, waarbij All About Phones aanwezig is. Waarschijnlijk presenteert het dan gelijk ook de Galaxy Edge.

‘Galaxy S6 en Galaxy Edge te zien op persfoto’ screen shot 2015 02 06 at 105427 
Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters