Galaxy S6 vier keer zoveel besteld in Zwitserse pre-order dan S5

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat de Samsung Galaxy S6 een succes wordt. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung is in Zwitserland heeft al vier keer zoveel pre-orders ontvangen dan de Galaxy S5 in dezelfde periode vorig jaar.

Samsung Galaxy S6 en S6 Edge hands-on

Dit meldt het Duitse All About Samsung, dat overigens niets te maken heeft met All About Phones. Het gaat om de periode van de week na de aankondiging van het nieuwe vlaggenschip, waarin de Galaxy S6 dus vier keer zoveel is voorbesteld als de Galaxy S5 in dezelfde periode vorig jaar.

“Deze gigantische interesse bevestigt dat we met de Galaxy S6 een innovatief en hoogwaardig product hebben afgeleverd”, vertelt Dario Casari, de marketingdirecteur van Samsung Zwitserland. “Dit product is precies waar de Zwitserse markt nodig heeft.”

De Samsung Galaxy S6 is in Zwitserland, net als in Nederland, vanaf 10 april beschikbaar. Voor die tijd kan hij al voorbesteld worden. Samsung blaakt met de Galaxy S6 in ieder geval van het zelfvertrouwen. De Zuid-Koreaanse fabrikant verwacht dat de Galaxy S6 alle verkooprecords van Samsung gaat breken.

De twee S6-toestellen zijn inmiddels al ruim 20 miljoen keer voorbesteld. Ondertussen heeft Samsung de productie van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge opgeschroeft. In de periode tussen maart en april zijn er 13 in plaats van 12 miljoen exemplaren geproduceerd. Citibank verwacht dat Samsung niet 38 maar 46 miljoen S6’s dit jaar gaat verschepen.

Samsung kondigde de Galaxy S6 en S6 Edge op het Mobile World Congress in Barcelona aan. De smartphones hebben onder andere een quad HD-scherm, een Exynos 7 octa 14 nm-processor en een 16-megapixelcamera. De telefoons kosten minimaal 699 en 749 euro.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters