Galaxy S6 vier keer zoveel besteld in Zwitserse pre-order dan S5

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat de Samsung Galaxy S6 een succes wordt. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung is in Zwitserland heeft al vier keer zoveel pre-orders ontvangen dan de Galaxy S5 in dezelfde periode vorig jaar.

Samsung Galaxy S6 en S6 Edge hands-on

Dit meldt het Duitse All About Samsung, dat overigens niets te maken heeft met All About Phones. Het gaat om de periode van de week na de aankondiging van het nieuwe vlaggenschip, waarin de Galaxy S6 dus vier keer zoveel is voorbesteld als de Galaxy S5 in dezelfde periode vorig jaar.

“Deze gigantische interesse bevestigt dat we met de Galaxy S6 een innovatief en hoogwaardig product hebben afgeleverd”, vertelt Dario Casari, de marketingdirecteur van Samsung Zwitserland. “Dit product is precies waar de Zwitserse markt nodig heeft.”

De Samsung Galaxy S6 is in Zwitserland, net als in Nederland, vanaf 10 april beschikbaar. Voor die tijd kan hij al voorbesteld worden. Samsung blaakt met de Galaxy S6 in ieder geval van het zelfvertrouwen. De Zuid-Koreaanse fabrikant verwacht dat de Galaxy S6 alle verkooprecords van Samsung gaat breken.

De twee S6-toestellen zijn inmiddels al ruim 20 miljoen keer voorbesteld. Ondertussen heeft Samsung de productie van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge opgeschroeft. In de periode tussen maart en april zijn er 13 in plaats van 12 miljoen exemplaren geproduceerd. Citibank verwacht dat Samsung niet 38 maar 46 miljoen S6’s dit jaar gaat verschepen.

Samsung kondigde de Galaxy S6 en S6 Edge op het Mobile World Congress in Barcelona aan. De smartphones hebben onder andere een quad HD-scherm, een Exynos 7 octa 14 nm-processor en een 16-megapixelcamera. De telefoons kosten minimaal 699 en 749 euro.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei

Dit zijn de Huawei Mate 10 en Huawei Mate 10 Pro lees verder

OnePlus 5 JCC+

WANT geeft de limited edition OnePlus 5 JCC+ weg: zo maak je gratis kans lees verder

Samsung Galaxy A

Complete Samsung Galaxy A-serie krijgt Bixby-knop, meer details gelekt lees verder

Apple iPhone X

‘Geruchten rondom kleinere en grotere iPhone X duiken op’ lees verder

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Glazen achterkant: iPhone 8 is nog duurder om te repareren lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters