De Samsung Galaxy S7(Edge) krijgt eindelijk Android Oreo!

Hoewel we eigenlijk de laatste tijd bezig zijn met Android P en welke nieuwe features we kunnen verwachten, zijn er nog steeds toestellen die niet op Android Oreo draaien. Zo kunnen Samsung Galaxy S7 en S7 Edge gebruikers nog steeds geen gebruik maken van verbeterde bier emoji’s en het “nieuwe” notificatiesysteem. Volgens een Turkse site van Samsung zou het echter niet lang meer duren en zou de update er midden mei moeten zijn.

Oreo update eerder vertraagd door procedures

Hoewel de site betrouwbaar lijkt, hadden ze eerder al aangekondigd dat de update er al zou zijn. Zoals we weten is dat niet gebeurd, dus het is de vraag of ze het nu wel bij het rechte eind hebben. Het lijkt er echter op dat Samsung inderdaad van plan was om al eerder met de update te komen, maar dat deze pannen werden vertraagd door ontwikkelings- en goedkeuringsprocedures.

Ook update voor Galaxy A5, A7 en Tab S3

Het lijkt er in ieder geval op dat we inderdaad binnenkort de Oreo update kunnen verwachten voor de S7 en S7 Edge. Samsung liet zelf al aan zijn Koreaanse gebruikers via de Members app weten dat de update eraan komt voor verschillende toestellen, waaronder de S7 en S7 Edge. In de eerste helft van het jaar zouden daarnaast ook de Galaxy A5 (2017), Galaxy A7 (2017) en Galaxy Tab S3 kunnen overstappen naar Oreo.

Android Oreo

Samsung geeft aan zijn best te doen om de updates voor de Galaxy S7 en S7 Edge midden mei af te hebben en als er zich geen problemen voordoen moet dat gewoon lukken. Anders wordt de update helaas weer vooruit geschoven.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters