De Samsung Galaxy S7(Edge) krijgt eindelijk Android Oreo!

Hoewel we eigenlijk de laatste tijd bezig zijn met Android P en welke nieuwe features we kunnen verwachten, zijn er nog steeds toestellen die niet op Android Oreo draaien. Zo kunnen Samsung Galaxy S7 en S7 Edge gebruikers nog steeds geen gebruik maken van verbeterde bier emoji’s en het “nieuwe” notificatiesysteem. Volgens een Turkse site van Samsung zou het echter niet lang meer duren en zou de update er midden mei moeten zijn.

Oreo update eerder vertraagd door procedures

Hoewel de site betrouwbaar lijkt, hadden ze eerder al aangekondigd dat de update er al zou zijn. Zoals we weten is dat niet gebeurd, dus het is de vraag of ze het nu wel bij het rechte eind hebben. Het lijkt er echter op dat Samsung inderdaad van plan was om al eerder met de update te komen, maar dat deze pannen werden vertraagd door ontwikkelings- en goedkeuringsprocedures.

Ook update voor Galaxy A5, A7 en Tab S3

Het lijkt er in ieder geval op dat we inderdaad binnenkort de Oreo update kunnen verwachten voor de S7 en S7 Edge. Samsung liet zelf al aan zijn Koreaanse gebruikers via de Members app weten dat de update eraan komt voor verschillende toestellen, waaronder de S7 en S7 Edge. In de eerste helft van het jaar zouden daarnaast ook de Galaxy A5 (2017), Galaxy A7 (2017) en Galaxy Tab S3 kunnen overstappen naar Oreo.

Android Oreo

Samsung geeft aan zijn best te doen om de updates voor de Galaxy S7 en S7 Edge midden mei af te hebben en als er zich geen problemen voordoen moet dat gewoon lukken. Anders wordt de update helaas weer vooruit geschoven.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters