De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge nu te koop

De Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 zijn vanaf vandaag in Nederland te koop vanaf 699 en 799 euro. Ook de pre-orders worden vanaf vandaag bezorgd.

Samsung kondigde zijn twee nieuwe toptelefoons aan op het Mobile World Congress in Barcelona. De telefoons zijn een evolutie van hun voorgangers. Qua uiterlijk is er weinig veranderd, maar wel zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo is de opslagcapaciteit weer uitbreidbaar en zijn zowel de Galaxy S7 als de Galaxy S7 Edge stof- en waterdicht.

Specificaties van de Galaxy S7 en S7 Edge

Samsung Galaxy S7 te koopDe smartphones hebben de nieuwe Exynos 8-processor, dit is Samsungs 64 bit-chipset die op 14 nanometer is gebakken, acht kernen heeft en maximaal 2,3 GHz kookt. Ter ondersteuning heeft de smartphone 4 GB werkgeheugen. Da’s in principe ruim voldoende om het super amoledscherm van respectievelijk 5,2 en 5,5 inch te ondersteunen. Dit display heeft een Quad HD-resolutie.

Samsung zou Samsung niet zijn als het van de start van de verkoop van de nieuwe telefoons een feestje zou maken. Volgens de fabrikant stonden vannacht om 2 uur de eerste kopers aan de deur van de T-Mobile-winkel aan de Rotterdamse Lijnbaan. Net als in 2014 was Youssef Bousfiha de eerste die in Nederland het vlaggenschip van Samsung kocht. Toen kocht hij een Galaxy S5: wij denken dat hij aan de Galaxy S7 een beter koop heeft.

Samsung Galaxy S7 review

Inmiddels staat onze review van de Galaxy S7 Edge online. Hij krijgt negen sterren. Eigenlijk krijgt hij alleen geen tien omdat de smartphone met 799 euro tot de duursten van de markt behoort. Weet je nog niet of je de Galaxy S7 wil kopen? Deze review geeft je de nodige achtergrondinformatie. Geen zin om te lezen? Bekijk dan vooral de videoreview van de Samsung Galaxy S7 Edge, die je hieronder vindt. Wij hebben er ons in ieder geval prima mee vermaakt en spelen er nog even mee door!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters